Evo bas sam probao da mu "podmetnem" V3x kao E1000 i menu->phone->load.., i ocitao mi sva tri foldera, i sto rece GoGs OBAVEZNO NORMAL MODE, jer drugacije nece ni slucajno. Ver 10.5 LFE, mora da proradi.
Evo bas sam probao da mu "podmetnem" V3x kao E1000 i menu->phone->load.., i ocitao mi sva tri foldera, i sto rece GoGs OBAVEZNO NORMAL MODE, jer drugacije nece ni slucajno. Ver 10.5 LFE, mora da proradi.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
i sam te upozorava da mora biti u normal modu ne mozes fulat kod mene takodje 10.5 radi super!!Izvorno postao tomican
Jok, nisam uspio. Satima sam se bavio tim problemom i sve navedeno i ostalo zamislivo sam probao, ali niti jednom nije pisalo nista drugo osim "Not Connected"...![]()
![]()
Ajde blago meni, napisi celu proceduru, ugasi racunar, i onda polako opisi sta sve radis, nemoj zaboraviti da kad se sistem podigne ne spojis mob na USB, eventualno ako moze i neka slika, ovde ces sigurno resiti problem, jer najverovatnije je neka banalna sitnica koju ti preskocis ili ne odradis kako treba. Sve ispisi, ceo postupak.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Nista specijalno ne radim.
Dakle, spojim E1000 kablom na USB port (prvo sam oprobavao na jednom koji sam uvijek i koristio, kako nije islo, instalirao sam drivere i za drugi (sve kako treba)).
Zatim upalim RSD Lite/P2K Tools/P2K Commander... (probao sam sve kombinacije) i svaki mi uredno prepozna Motorolu u roku par sekundi (kao sto se vidi na slikama).
Na LeaderGL-u je uvijek "Not Connected" (ako se dobro sjecam, trebalo bi pisati "Connected" zelenim slovima). Restartao sam milion puta, reinstalirao, nista ne pomaze...
Gasio sam i programe pozadinske, svakakve kombinacije, ali nisam nasao uzrok.
P2K Driveri su 2.9... (takodjer sam oprobao i s verzijom (ne znam koja je) koja dolazi sa LeaderGL-om).
Bog je, izgleda, LeaderGL-u rekao "laku noc"...
![]()
očito je do windowsa ili do Leader-a...Izvorno postao NGager
neznam šta bi bilo... probaj malo otkopčat kabal, pa ukopčat, malo ga scimaj! probaj neku drugu verziju Leader-a
Probaj i da obrises drajvere ovim , pa ih ponovo instaliraj.
Bookmarks