Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 29 od 29
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16gb
    Operater
    VIP
    Godina
    46
    Bodovi
    13.616
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.616, Nivo: 28
    Bodovi: 13.616, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dražene,počivaj u miru!
    Imam njegov poster od dva metra,cuvam ga.On je bio LEGENDA!!!!!
    I NAJBOLJI KOŠARKAŠ,jako mi je žao što je umro mlad
    ŽIVIO DRAŽEN!!!!!!!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Jesam ja jedini ovdje koji misli da je gospođa Petrović DEBELO pretjerala. Al' predebelo.
    Te Dražen ovo, te Dražen ono, te Dražen spomenik, te Dražen kip, te Dražen muzej, te Dražen simo, te Dražen tamo... vjerujem da je teško izgubit dijete. Vjerujem da je neopisivo teško. Ali dosta više!

Toliko love utučeno u gradnju kulta kojeg nije trebalo graditi. Zar ne bi bilo bolje da je sav taj novac, ma makar pola tog novca, potrošeno na nekakav (primjerice) klub za mlade, na neku djecu kojoj treba (ili će pomoći). Neku školu koja se onda može zvat po njemu. Ulicu. A ne ga spominjat stalno i uvijek i svugdje. OK, bio je dobar. Bio je odličan. Možda i najbolji hrvatski sportaš 20. stoljeća (i to su mu dali). Ali mislim da je za hrvatski sport više napravila jedna Janica. Da, osim što je još živa, to joj je valjda jedina greška.

Svaka mu čast, al' mislim da bi bilo dosta toga.

ma ja se slazem...ne da je pretjerala...nego mashala
    daleko od toga da mislim da Dražen ne zasluzuje nesto ovakvoga...ali..ona se ponasa ko jebena filmska zvijezda....prestrahotno mi je to....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ionak bi na neko sranje potrosili te pare za muzej i za spomenik , zasto onda ne napravit tak nes naajboljem kosarkasu u europskoj povijesti?

treba malo vise cijenit svoje , a ne gledat druge stalno .
    dobro , mozda ta zena voli bit u javnsoti , sta sad , nebu nis s tim dobila , mislim novcano .
    a Dražen je zasluzio i muzej i spomenik

a vi neki gunđala stalna ste zasluzili
    tebi je lako kada te vole
    sada te mnogi za ljubav mole
    al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Jesam ja jedini ovdje koji misli da je gospođa Petrović DEBELO pretjerala. Al' predebelo.
    Te Dražen ovo, te Dražen ono, te Dražen spomenik, te Dražen kip, te Dražen muzej, te Dražen simo, te Dražen tamo... vjerujem da je teško izgubit dijete. Vjerujem da je neopisivo teško. Ali dosta više!

Toliko love utučeno u gradnju kulta kojeg nije trebalo graditi. Zar ne bi bilo bolje da je sav taj novac, ma makar pola tog novca, potrošeno na nekakav (primjerice) klub za mlade, na neku djecu kojoj treba (ili će pomoći). Neku školu koja se onda može zvat po njemu. Ulicu. A ne ga spominjat stalno i uvijek i svugdje. OK, bio je dobar. Bio je odličan. Možda i najbolji hrvatski sportaš 20. stoljeća (i to su mu dali). Ali mislim da je za hrvatski sport više napravila jedna Janica. Da, osim što je još živa, to joj je valjda jedina greška.

Svaka mu čast, al' mislim da bi bilo dosta toga.

nisi jedini tocno isto tako mislim
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove