hm,ja na iriveru svojem imam radio ,nikad nisam mislio da je ikome ova funkcija potrebna jel ja sam ga osobno u 1,5 god upalio jednom i to kad sam ga kupio da vidim,izgleda da je ipak nekome potreban ovaj feature![]()
hm,ja na iriveru svojem imam radio ,nikad nisam mislio da je ikome ova funkcija potrebna jel ja sam ga osobno u 1,5 god upalio jednom i to kad sam ga kupio da vidim,izgleda da je ipak nekome potreban ovaj feature![]()
Nije potreban... Pogotovo zbog 6Gb... Imao sam na Diva Gem-u radio i samo sam ga upalio 2 puta, jednom da se uvjerim da radi, a drugi put da pokažem frenda da radi...
Ali pošto Sandisk ima opciju da snima radio, rako bilo bi fora ponekad poslušati radio pa si odma snimim neku pjesmu koju čujem...
Al dobro, nije mi to toliko bitno... Bitno mi je da se sad glasnije čuje mjuza na Sansi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da večina playera ima tu opciju uz radio,no danas zbilja nije teško doč do željene pjesme ili albuma ,brzo če te to proč a tvoja igračka ima daleko zanimljivije stvario od radia
Da malo ispravim svoj post...
Stavio sam najnoviji soft na Sansa E270... Stavio sam saoft za američko tržište, verzija: 1.01.11A (ovo A označava Ameriku). S tim softom sam dobio još dva predinstalirana EQ-u, ali i mogućnost da napravim valstiti EQ...![]()
![]()
![]()
@Sega: probao sam slušati sa orginalnim slušalicama, i mogu ti reć da nisam previše oduševljen... Nekako su mi tihe (u usporedbi sa Philipsovim), to im jedino zamjeram...
to ovisi o osjetljivosti slušalica koje koristiš
Koji tocno model Philipsa?Izvorno postao Ico86
Znaci slusalice bas i nisu nesto kada su gore od navedenih modela...Izvorno postao Ico86
Cestitam.
Evo ja se još uvijek igram sa Sansom...
I još jedna super stvar na ovom playeru... Mogu se mijenajti teme, nešto slično ko na mobitelu. može se promjeniti pozadinska slika, neke ikone. nije puno, ali može se fino napraviti...
A još jedna super vijest je da bi se uskoro u prodaji mogla naći raznorazna "dodatna oprema" za Sansu e200... bolje rečeno dodatci, kao za iPod...![]()
Valjda će se uskoro pojaviti i u Hrvatskoj...
Bookmarks