Pa neznam zašto nebi trebalo raditi... Ako su u Americi i drugim država radio stanice ko i kod nas (znači od nekih 87 do 108 MHz), onda bi trebalo raditi...
Pa neznam zašto nebi trebalo raditi... Ako su u Americi i drugim država radio stanice ko i kod nas (znači od nekih 87 do 108 MHz), onda bi trebalo raditi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne pa mislim da nije stvar u softwareu nego u hardwareu i zato kazem da mu ne vjerujem, ali opet... sve je moguce. To za americki radio znam jer koristim iriver sa americkim firmwareom.Izvorno postao Ico86
i jel tebi na iRiveru radi radio?? Dal ga možeš slušati?
Može biti da je stvar i u hardweru, ali nekako čisto sumnjam... I za američko i za europsko tržište izgledaju isto, samo je razlika u softu...
E, jel moguće onu stranicu sa linka prebaciti na engleski, jer arapski ne razumijem...
Na iriveru radi radio i sa eu, nego americki firmware sam stavio zato jer oni nemaju ogranicenje jacine zvuka. Kad bi bila razlika samo u softwareu onda bi radio radio i na e200, ali na zalost ne radi. Evo ti jedan koristan link http://www.anythingbutipod.com/forum...p?t=167&page=6 na kojemu pogledaj komentare vezane uz taj radio u narednih nekoliko dana jer mozda zaista radi onda metoda koju sam vec napisao u prijasnjem postu.Izvorno postao Ico86
Stavio sam upravo američku verziju softa...
U izborniku mi se pojavila ikona za radio, ali ne mogu uhvatiti ni jednu stanicu... Znači neradi... Ali nema veze... Zato sam dobio opciju "volume" u Settings-ima... Sada se player puno bolje čuje... Puno je glasniji nego sa europskim softom... Bar nešto...![]()
hm,ja na iriveru svojem imam radio ,nikad nisam mislio da je ikome ova funkcija potrebna jel ja sam ga osobno u 1,5 god upalio jednom i to kad sam ga kupio da vidim,izgleda da je ipak nekome potreban ovaj feature![]()
Nije potreban... Pogotovo zbog 6Gb... Imao sam na Diva Gem-u radio i samo sam ga upalio 2 puta, jednom da se uvjerim da radi, a drugi put da pokažem frenda da radi...
Ali pošto Sandisk ima opciju da snima radio, rako bilo bi fora ponekad poslušati radio pa si odma snimim neku pjesmu koju čujem...
Al dobro, nije mi to toliko bitno... Bitno mi je da se sad glasnije čuje mjuza na Sansi...
Bookmarks