Probaj napraviti još koji put test na nekom drugom mjestu pa češ vidjeti. Ja mislim da je do mreze, imao sam 6680 i mms je radio bez kašnjenja.
Probaj napraviti još koji put test na nekom drugom mjestu pa češ vidjeti. Ja mislim da je do mreze, imao sam 6680 i mms je radio bez kašnjenja.
PREDATOR
Nisam spomenuo najbitnije-6680 ovo radi samo sa svijim MMS porukama. Jutros sam izmijenio nakoliko s frendovima i sve je bilo 5. Znači 6680 svoj MMS čeka 15 minuta (kao da ima nekakav problem s vlastitom porukom.).
Onda to i nije problem! Uostalom, koja je svrha slanja poruke sam sebi osim u smislu testiranja!?
Zadnji uredio vivicav : 15-06-2006 u 15:28
Tu se slažem. Slanje MMSa samom sebi je isključivo u testne svrhe, samo bi se u mon slučaju radilo o svojevrsnom failed-testu.Izvorno postao vivicav
Zna li netko je li čitava RH pokrivena jednakim signalom GPRSa ili on varira od mjesta do mjesta. Imam ovakvu predodžbu. Tamo gdje je signal za (uzmimo školsku ljestvicu od 1 do 5) odličan (5), tu dobijem MMS odmah u minuti. Tamo gdje je već za 3, e tu čekam 15 minuta...
Jel mi dobra teorija ili nema veze s realnošću?![]()
Bookmarks