Nije ti to do mobitela... Prije do mreže, tj signala... Da je do mobitela onda ni u Zadru ti ne bi stizao MMS iste minute, već bi i tamo kasnio...
Nemoraš se brinut, sa mobom ti je sve uredu...
Nije ti to do mobitela... Prije do mreže, tj signala... Da je do mobitela onda ni u Zadru ti ne bi stizao MMS iste minute, već bi i tamo kasnio...
Nemoraš se brinut, sa mobom ti je sve uredu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zar sumljaš u 6680ma to je do mreže mobyy... i možda uopće nema veze sa time što si u mrduši
MMS-ovi znaju kasniti i u centru zagreba ako si na T-mreži....
Zadnji uredio fly::nan : 07-06-2006 u 20:13
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Najvjerojatnije je do mreze, i do jačine signala. MMS ide preko gprs-a koji ima svoj signal i on mora biti dobar da bi stvar funkcionirala.
PREDATOR
100% ti je do mreze tako da nemas se sto brinuti. Mob je sigurno u redu.Vrlo vjerojatno je problem sa signalom kad si doma. Mozda nedovoljno kanala, jer ipak voice ide prije data tako da je i to interesantno. Uglavnom uvijek mozes vidjeti kad ti je dosla push poruka u logu(zapisniku) mobitela pa ce ti mozda i to pomoci da skuzis zasto treba dullje dok si doma!
...also known as El'AnDrA...
mozda u tom trenu nemas GPRS attach. i onda nista od primitka poruke do sljedeceg pinga. ne uzrujavaj se nije do moba. Kupio si pravi mob za krivo mjesto![]()
dobar grah daleko se čuje
Ljudi, izgleda da je ipak do 6680! Pošaljem MMS opet sam sebi. Recimo, jučer sam bio u Zagrebu i MMS sam primao u istoj minuti. Ali već izvan ZG, prema Rijeci, MMS je kasnio 15 minuta. OK, pomislio sam Gorski kotar je ionako slabije pokriven, i probah staviti SIM u 6101. U istoj minuti mi je stigao taj MMS.
Sad, očigledno je da 6680 s nečim zahebava, pa pomozite. Što da radim, osim da je puknem o zid?
Ma šta si ti normalan da ju pukneš u zid...![]()
![]()
Ako j već misliš puknuti u zid, ajde mijenjamo se, ja tebi 6630 (mms nekasni) a ti meni 6680 (mms kasni), pa onda bacaj u zid šta hoćeš...![]()
![]()
Šalim se, naravno...
Nego, probaj hard reset mobitela... Ili ako imaš garanciju, skok do servisa po novi soft... možda je tu problem...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sve sam probao. *#7370#, a bio je prije 14 dana u Mobisu. Tu su mu stavili najnoviji soft.
Ne znam...
Bookmarks