Usb za Nokiu N-gage sam ja platio 8 kn u Feniksu!!!
-to ti je mini usb za digitalce!!!!![]()
![]()
:-X
![]()
Edit
-tvoj usb kabel je dobar!!!!
Ej ekipa jeli moze tko pomoci probao sam spojiti N-gage na komp preko USB na mobitelu mi pokaze ikonu da je spojeno ali komp. ne reagira, zanima me dali mozda za to ide bas neki poseban USB kabal za N-gage, jer jedino u tome moze biti problem! Ovo je kabal preko kojeg sam spajao od Mp3 playera! I ako neko zna kolko kosta taj USB za N.gage! Hvala unaprijed....
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
Usb za Nokiu N-gage sam ja platio 8 kn u Feniksu!!!
-to ti je mini usb za digitalce!!!!![]()
![]()
:-X
![]()
Edit
-tvoj usb kabel je dobar!!!!
8kn he,he i radi ti! Jeli treba nekakav poseban soft. na kompu. ja sam mislio da ti se pojavi ikona kao da si ukljucio USB stick! Ali nista se ne dogadja! Ali sve jedno mislim da treba neki poseban kabal!![]()
![]()
![]()
![]()
Ponude na PM......
Da kabel kosta 8 kuna i netrebaju ti nikakvi drajveri jer kad se usb prikljuci na komp on ga automatski prepozna!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
molim moderatora da izbrise ovaj post... slucajno sam dvaput postao...
Zadnji uredio Symbian : 07-06-2006 u 20:17
to ti se zna dogadjati na n-gagima.... par mjeseci radi super, onda ga npr. slucajno ustekas u drugi usb port ili komp pa nece radit, pa onda opet proradi.....
kupi citac kartica![]()
Pa majku mu zasto bas meni nece! Jeli se to kako moze otklonit taj kvar!
Ponude na PM......
Hoce li mi netko pomoći? Please! Ili cu morati napravit ono najgore odnijeti ga na servis!
Ponude na PM......
pa jesi napravio reset telefona? mozda pomogne?... ili mozda spojio na drugi komp ili formatirao karticu, ili probao drugi kabl (olympusovi digitalci imaju mini usb) zato sto je mozda ipak greska u kabelu po 8kn...
VK 1010-IO
Napravi sam flash telefona i probo na isti kompic ali od pocetka sumnjam na kabal! Kabal je od Mp3 playera!
Ponude na PM......
mozhda pomogne mozhda ne... ali si probo kod frenda ili na bilo kojem drugom kompu... barem bi znao da ti komp sere a ne mob (ili obrnuto)
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Probo sam i na drugom kompu mobitel sere!
Ponude na PM......
Bookmarks