Daj pogledaj šta je izgorelo...
Daj pogledaj šta je izgorelo...
Mijenjaj to. Nama u firmi (preko 2000 kompova, notebooka, servera, itd) nikad nisu krpali matične, osim ako je neki ziherung bio. Teoretski se da popravit, al će te koštat skoro ko nova ploča, tak da mislim da ti je safest way kupit novu odmah.
BTW, sorry![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
663 kn? Ja mislim da bi ti na servisu odnijeli brat-bratu barem 300-400kn. Barem. I to AKO bi je htjeli/mogli/znali popravit.
Get a new one, a drugi put prste guraj....znaš već![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma znam, to sam odmah našao, ali taj je dućan u Rijeci... zvat ću ih sutra dal šalju poštom...Izvorno postao frish-KI
BTW, koja od ovih ploča vam se čini najboljom, kad bih već kupovao novo...
http://www.nabava.net/katalog/katalog.php?rubr=6100
Bitno je da je nForce 2 ultra 400 čipset i da ima 3 dual channel utora za DDR.
Zadnji uredio whiteboy : 07-06-2006 u 20:45
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Na tvom mjestu bih uzeo Abit AN7. -> link
An7 ako imaju jos , odlicna ploca koja ima i soundstorm - veliki plus .
E da, al čini mi se da ona nema dual channel?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks