Svejedno, nesto se sjebalo kod VIP-a jer on daje signal za Tele2. Mozda neka VIP-ova sabotaza![]()
kako god. mislim da je krajnje neozbiljno od tele2 da već 48 sati uopće nema mreže. inače šljakaju preko VIPa i sve je ok, a što se zbiva u zadnjih 48 sati nemam pojma-činjenica jest: na 095 broj me nitko ne može dobiti i ne mogu uspostavljat pozive. pa sad ti kupuj bon od 100kn+50 mukte. ma za šta? za ukras??
Tele2 je TAPIJA! Vratite nam faking signal!!
Svejedno, nesto se sjebalo kod VIP-a jer on daje signal za Tele2. Mozda neka VIP-ova sabotaza![]()
koliko sam shvatio. Roaming preko VIPa radi a tamo gdje Tele2 ima svoje BTSove ne radi. Prema tomu se nemoze zakljuciti da je do VIPa greska nego samo moze biti do Tele2
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao mateob
Ma nemoj mob radi savršeno računi podmireni ,to je do njih i ostali frendovi nemaju signal.
Roaming preko VIPa radi svugdje samo ne u Zagrebu! To je bar jasno! Potpisan je ugovor o roaming na 3 godine, još nije istekla ni jedna!! Pa zašto bi TELE2 onda na područjima gdje nema STABILAN signal odustajao od ViPovog roaminga!!???Izvorno postao KaKaV NeReD
...da, i nemože se ručno prešaltati na Vip... Bio je već ovakav slučaj, RAUL je spomenuo u postu iznad, tada sam čuo od nekih da Tele valjda uključuje neke odašiljačeIzvorno postao RAUL
...i tada je problem trajao samo to jutro...
crap![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ocito je da je tamo neki problem s roamingom, nesto su sjebali.
It's a miracle! Evo radi mi sad...
ajd neka...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
cekaj...ne kuzim...di bi skinuo brojeve???pa u imenik mozes uc bez obzira na signal..????Izvorno postao Aaron
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Evo u sisku su ugasili tele2 mrežu... skužio kad sam se probudio i pogledao mob... prebačen sam na vip i kad sam htjeo prebacit na tele 2 nemaaaaako zna mozda dobijem gprs i mms ipak nisam u selendari (tak teškoj)
![]()
Seriously?
možeš bit sretan da uopće imaš signala , aaa ti bi mms i gprs pa nemoj sad tražit pogače preko kruhaIzvorno postao Compov
![]()
hehe, a zašto su onda zgasili?Izvorno postao mobman
Ima više mogućnosti:
- krepala im je mreža
- zajebavaju korisnike
- uvode gprs i mms
- nemaju pametnijeg posla
- ko zna...
- nadograđuju svoju mrežu
eto...
Seriously?
Vjerojatno integriraju neku novu baznu stanicu u sustav, to se prije 2 mjeseca dogadjalo i u ZG, ali sad je prestalo pa mogu reci da sve stabilno radi u zadnje vrijeme.
moguće...Izvorno postao JBT
U stanu nema signala uopće... uhvatim vani jedva,jedva... ali zato sam prebačen na vip...
Seriously?
Bookmarks