e da je bar tako lako, ukucat u google, nac program i upast nede...
Ali nije ti to tako jednostavno koliko mislis i zavisi ti de ces upadat, a ako te zanima dat cu ti ja site na kojem imas tutoriale.
Može li netko reći kako provaliti u neku web stranicu stvarno je važno?
Postoji li neki program za to? Tražio sam na google ali nisam naša.
Ima li ko bar prijedlog kako da tražim u google-u?
e da je bar tako lako, ukucat u google, nac program i upast nede...
Ali nije ti to tako jednostavno koliko mislis i zavisi ti de ces upadat, a ako te zanima dat cu ti ja site na kojem imas tutoriale.
Valjda će ti tak nešt pomoćIzvorno postao Bronth
![]()
There are no shortcuts in evolution.
ajde please daj.
Izvorno postao nix1001
Što će meni to, to je za tražit programe i druge fileove a ne za ulaženje u neke stranice.
Ako se može oćeš objasnit?
Pa ovisno o kakvoj je stranici rijech??
Program neki za to kolko ja znam ne postoji, tak da ti badava to trazit.
Pravi nacin kak to napravit mislim da tu nitko neznaza to moras biti fest tehnicki potkovan da bi znao upast na neciju stranicu
Najjednostavniji nacini ti je na neki nacin saznat username i password od webmastera pa se ulogiras ko on i onda radis sto zelis![]()
Evo ti jedan primjer:
http://www.vtszg.hr/forum/showthread.php?t=4789
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
To ti je kao da tražiš da ti netko da ključ koji otključava sve aute i da ti onda ulaziš u kojeg hoćeš i da pospremaš pretinac za rukavice, a ne bi bilo loše ni usisat tapete ako su prašnjavi. Onda ispraznit pepeljare, poneseš alat, pa da usput žrtvi promjeniš ulje............E da, i da te još policija ne uhapsi.......![]()
Izvorno postao Smrt
Ovo je jako ludo ali je problem što nitko za to nezna ni user name ni password, a tamo su neki izvrjeđani(ne ja), što se meni niti malo ne sviđa pa želim izbrisati.
ja sam saznao username i password i saznat ću ga od 75% ljudi
mislim, ti se time nemozes baviti, a ja ti necu pomoci jer nema nekih opravdanja za rušenje
A dobro ali je ovo važno, i u mom pitanju je isto blog, pa ako možeš molim te pomozi.
Uglavnom.....Jako smijesno pitanje!!!!!!
Ja spadam u onih 25%Izvorno postao Krompirko
@a.k.
Pa rekli smo ti da je najlaksi nacin saznat neciji username i pass, budi malo mashtovit, pogotovo ako poznas lika ciji je to blog, il se pretovri u magichnu plavushu koja zeli saznat kak se radi blog, pa izvuci informacije van![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Sigurno je u pitanju neka ženska ili nešto sl....
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Izvorno postao Smrt
ali tu dolazi problem. Nitko nema ni user name ni password. A ja želim to izbrisati jer su neki ljudi izvrjeđani, a malo i mene i njih smeta
ajde onda gukni više o kojem se blogu radi
evo ti na PM stiglo
Zadnji uredio .andro. : 07-06-2006 u 18:07
Ma daj molim te pa ko to čita sedmaši iz kvartaIzvorno postao a.k.
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Jesi vidio koliko imam godina možda???Izvorno postao rage99
Ćita to pola naše škole i želim nešto u tome izbrisati
Nisam i ne želim gubit vrijeme na to....Izvorno postao a.k.
![]()
Ja sam mu poslao na pm neke tutoriale, ako nista bar ce vidjet da to nije tako lako.
I zatvorite ovo, izbrisite dok neko nije vidio
![]()
![]()
Evo sad sam i vidio ovaj primjer, glup cojek, cim slusa to sto slusa.
Zadnji uredio M.M. : 07-06-2006 u 20:59
broji li itko koji je ovo već put?
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
možda 5. ja mislim, kolko se sjećam![]()
Bookmarks