nebi bas reka ja udem u FExplorerom u upisem pod search ime filea kojeg znam da postiji tj. gleadm u njega a FExplorer mi prikaze da taj file ne postoji!!!Izvorno postao rage99
![]()
nebi bas reka ja udem u FExplorerom u upisem pod search ime filea kojeg znam da postiji tj. gleadm u njega a FExplorer mi prikaze da taj file ne postoji!!!Izvorno postao rage99
![]()
Vedrane, ručno uđi u E:, pa pročešljaj Apps i Install, zatim odi na C: i isto to pročešljaj. Naime, tu se skupljaju one sitne aplikacije.
E, ovo s čestim formatiranjem telefona, ne znam koliko ti je korisno. Nastoj ga formatirati baš kad ti treba.
Ne mora nužno imati negativne konzekvence, ali nekako mi uhu "ne štima".![]()
Ima jos fajlova i u direktoriju Recogs, Programs, Help,... ima hrpa toga , a neki programi otvaraju i nove foldere, tak da nije to tako jednostavno..Izvorno postao Mobyy
Ako neznas gdje je koja instalacija izmijenila, dodala, itd, najbolje je format i miran si, a ako znas sta radis onda mozes i rucno to sve sredit..
malo off: Ja recimo neznam koji proces treba killati jer hoču uninstalirati Symatec antivirus! a ne mogu ako ne killam proces! jel tko zna gdje...misli da to mogu s Appmanom (imam inst.)
Moze sa appmanom, ja neznam tocno koji je to proces jel ga nisam imao instaliranog, al vjerujem da je jedan od onih koji nemaju onaj "zupcanik" pored kao sto je na ikonici od appmana.. Dali ima takvog procesa ?
ja san danas brisa Symatec antivirus i uredno mi ga je izbrisa nisan mora nitijedan proces gasitIzvorno postao Nono01
Bookmarks