antivirusni ti je potpuno beskoristan, korosto samo provjerene programe i neces imat problema..
antivirusni ti je potpuno beskoristan, korosto samo provjerene programe i neces imat problema..
znaci antivirus mogu slobodno izbrisat
zanima me jos nesto posto san skuzija da vise manje svaka aplikacija kad ju instaliras pa posli kad je izbrises ostavi svoj trag i poneki file kako u potpunosti izbrisat aplikaciju ima li kakvav program i
Da, svaka aplikacija ostavi trag u mobitelu i to u raznim folderima, ako znas sta gdje ostavi mozes ruchno brisati, ak ako neznas onda je format najbolji lijek..
Mrzim to sto ostaje smece kad uninstaliras aplikaciju, pa zato formatiram telefon tjedno par puta ( ak instaliram puno novih aplikacija i ak testiram sta radi sta ne )![]()
isti problem imamo i ja san kupija N70 prije destak dana i formatira san mob i vratija tvornicke postavke jedno 10 putaIzvorno postao Shamanix
meni se cini da san negdi vidja aplikaciju pomocu koje pretrazujes file-ove po mobu nesto kao search na windowsima pa bi nam to pomoglo oko ovakih sitnica!!!
to možeš i sa FExploreromIzvorno postao vedran/st
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
nebi bas reka ja udem u FExplorerom u upisem pod search ime filea kojeg znam da postiji tj. gleadm u njega a FExplorer mi prikaze da taj file ne postoji!!!Izvorno postao rage99
![]()
Vedrane, ručno uđi u E:, pa pročešljaj Apps i Install, zatim odi na C: i isto to pročešljaj. Naime, tu se skupljaju one sitne aplikacije.
E, ovo s čestim formatiranjem telefona, ne znam koliko ti je korisno. Nastoj ga formatirati baš kad ti treba.
Ne mora nužno imati negativne konzekvence, ali nekako mi uhu "ne štima".![]()
Bookmarks