a šta ti to znači uopče...staviš pjesme, imaš ih i sad želi obrisat,ok obrišeš i šta sada? više ih nemaš a da bi stavila neke nove moraš ponovo spojit na itunse a čim to radiš onda jednostavno možeš pričekat sa brisanjem do tog trenutka pa pobrisat kad misliš ubacit nove zar ne?!![]()



Bookmarks