Čuj i Mengele-a su zvali doktorom...![]()
Ma daaaaleko od štrebera sam ti je. A uostalom zar bi htjeli da vas liječi netko ko je imao same dvojke?![]()
Ma ovaj ispit je bio relativno lagan, a i na višim godinama nema toliko problema s usmenim ispitima... no još me čeka posla da ovu godinu riješim...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Čuj i Mengele-a su zvali doktorom...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Mala je granica izmedju jedinice, odnosno pada ispita, i petice, odnosno mali dio sekunde cak... ima laksih i tezih ispita... i sve opet zavisi kod kojega ispitivaca dodjes...![]()
True.![]()
Na ovo sam morala odgovoriti: pa upravo samo to-frend.Malo sam bila u fazi potrage za novim stanom,pa se on smilovao i primio me na par dana.Poslao: whiteboy
je a tko je taj frend koji se tušira a tebi je za to vrijeme zanimljiviji forum?![]()
Pa imam i ja nešto ekstra mjesta...
No ajde Mystique, daj se malo češće javi, nešto nam izbjegavaš forum u zadnje vrijeme...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znam,znam...sada mi je baš tolika strka da nemam zbilja vremena biti češće tu.Ali za koji tjedan biti će drukčije,nema više ispita +i novi komp će stalno biti na dohvatu ruke..
Znam da znate kako mi nedostajete![]()
![]()
puno pozdrava za Mystique, jel si kupila prijenosnog ili stacionarnog kompića?
Stvarno odlično pitanje, kakvi su liječnici ljudi koji su kao studenti imali pretežno duje?Poslao: whiteboy
Ma daaaaleko od štrebera sam ti je. A uostalom zar bi htjeli da vas liječi netko ko je imao same dvojke?![]()
Ma ovaj ispit je bio relativno lagan, a i na višim godinama nema toliko problema s usmenim ispitima... no još me čeka posla da ovu godinu riješim...![]()
Joą ni jednog jer od 15.9. tek useljavam u novi stan,a i čekam čekove,ali u planu je neki stacionarni,niąta posebno kompić,tek toliko da mi je za kopat po internetu i pisat seminare,cimerima za sluąat mjuzu i gledat DVD-ove.Poslao: miško
puno pozdrava za Mystique, jel si kupila prijenosnog ili stacionarnog kompića?
P.S.Veliki pozdrav i tebi....![]()
![]()
Pa u stvari i tu vrijedi ona '100 ljudi 100 čudi'. Ima ih izvrsnih koji su bili odlični studenti, a ima i onih loših, sebičnih, nehumanih čije silne petice u indeksu ništa ne znače... a opet ima i onih koji su imali dvojke, trojke, pa su sad odlični i predani liječnici i još važnije, dobri ljudi. Nažalost i ocjene ovise od profesora do profesora, izvučenih pitanja i sl. pa često nisu ogledalo stvarnog znanja...Poslao: miško
Stvarno odlično pitanje, kakvi su liječnici ljudi koji su kao studenti imali pretežno duje?
@WB, dakle sve je isto kao kada sam ja u džepu nosio index, i to svih 9 godina hehehehe.
Bookmarks