Kako prebaciti iz acrobata u excel dokument?
Carpe diem
a jel može samo preporuka nekog alata za DOC 2 PDF, bio sam si skinuo neki total converter ili tako nešto, koji je mogao skoro i boga pretvoriti u PDF, ali doc (word) fajlovi nisu bili realni..Izvorno postao zerobravo
dakle treba mi nešto što može pretvoriti tako da tekst ostane potpuno indentičan, pod tim mislim na font, raspored teksta (uvlake, centriranje..) ono što je na jednoj stranici da tamo i ostane, sve kako zapravo izgleda u print preview dokumenta u wordu..
a može i link da si skratim muke.. stvar je relativno hitna..
sad si upravo skidam ovaj abby pa ću vidjeti šta taj može..
Zadnji uredio azzaman77 : 08-06-2006 u 09:35 Razlog: downloading
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Adobe Acrobat 7.0 Professional - 208 Mb; iz bilo kojeg formata u PDF, uz ovo što treba daostaje sve na svom mjestu.Izvorno postao azzaman77
Fine print PDF factory pro- imam tu verziju također, isto je ok, al koristim ju za neke druge stvari
definitivno preporučam Adobe Acrobat Pro.
http://www.adobe.com/products/acrobatpro/tryout.html - za "ono što ti fali" javi s na PM, ako skineš tu trial verziju.
Zadnji uredio zerobravo : 08-06-2006 u 09:59
txs, samo imam jedan problem, usb stick od 122mb..
sr**e, a ne mogu kod kuće toliko skidati, kad sam na dial-upu..
ako postoji šta manje (do 122mb)..
http://dl.filekicker.com/send/dir/14.../FppPro251.exe - oko 3 Mb, trial verzija, ostalo na PM.
OpenOffice može saveati u PDF bez problema, a podržava .doc...
lijepo, samo nisam još skužio kako ga mogu skinuti bez torrenta ili sl. a to kako sam opisao u svom slučaju ne mogu.. (ne mogu ga instalirati..)Izvorno postao gog
![]()
nikad lakše:
Download OpenOffice.org 2.0.2
to sam probao i šta od toga da izaberem?Izvorno postao zerobravo
čak sam se i registrirao..
zapravo sam uspio sorry![]()
evo se ponovo javljam, zapravo se prvo ispričavam što se nisam javio sa svojim rješenjem (do kojeg nisam došao).. iz nekih razloga (da sad ne nabrajam) problem i dalje nije riješen..
pa bi molio nekoga tko ima alat kakav meni treba (opisano u #3 postu), da mu mejlam ovaj .doc,, i da mi ga konvertira u .pdf.. (vrati mailom)
pošto trenutno imam vremena na pretek, a to opet ne prelazi tjedan dana.. tako da bi molio pomoć u tom vremenu..
hvala mnogo..![]()
p.s. pošto sam neko naredno vrijeme da dialup-u, na net idem poslije 19-20h..
pa daj ondaIzvorno postao azzaman77
zerobravo@gmail.com
riješeno, thanks to zerobravo..Izvorno postao zerobravo
![]()
Bookmarks