ajde ljudi ovako je cist ok!
ma već smo ga mi to žicali da avatari idu prek url-a ali se neš izmotava stalno![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajde ljudi ovako je cist ok!
po defaultu vB2 sprema avatare u bazu podataka kao stream, onda sam nasao hack da se moze sejvat kao fajl. vB3 će omogućiti i preko URLa, a sad se stvarno nemam kad zajebavat s traženjem i instaliravanjem hacka za vB2... sorry za sada...
ma ja te sam zafrkavam... ja za sad zadovoljan.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni su rekli da treba najmanje 50 postova!!???Izvorno postao ficho
![]()
Da, potrebo ni tije 50 postova da staviš svoj avatar a ne 200... Pitao si već jednom to isto pitanje!!Izvorno postao Va®ga
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A šta će mi avatar![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Da predstaviš svoje trenutno raspoloženje ili karakter!Izvorno postao ledeni
Neki to ne rade što ne znači da nemaju karakterno raspoloženje!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Jel ti predstavljas svoje raspolozenje ili karakter?Izvorno postao Vuki
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Avatar ko avatar,meni nije toliko bitan.
Uh ak je tako onda se ne bih volio naći nasamo sa tobom,ak ti je trenutno raspoloženje kao na avataruIzvorno postao Vuki
:throw:
I feel the need -the need for speed!!!!!
ajde ljudi...nije ovo chataonica
hehe, eto baš je mene netko maloprije ovako upozorio pa reko da i ja nastavim dalje![]()
Imaš pravo zato su nam dali temuIzvorno postao observer
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=avatari
pa do mile volje tamo!
Ispričavamo se moderatorima i članovimaza naš mali OFF.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Molim one koji izvlače teme iz naftalina da to više ne rade. Pogotovo ne one gdje se činjenično stanje promijenilo u odnosu na vrijeme kad je tema bila aktualna.
Hvala!
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks