Jel zna netko sta se događa sa mobitelima koji se na tržištu neprodaju, znaći to su oni modeli mobitela koji se već prodaju toliko dugo na tržištu da su zastarili?
Jel zna netko sta se događa sa mobitelima koji se na tržištu neprodaju, znaći to su oni modeli mobitela koji se već prodaju toliko dugo na tržištu da su zastarili?
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Pa nekad ih ljudi koriste(npr. jaIzvorno postao DrugBrko
),nekad čekam povoljnu priliku sa takvim uređajima jer im onda,kad vide da se stvarno neće prodat ni nakon 2 godine,skinu cijenu na neki paušalni iznos i tu ja vidim priliku.Kao primjer- Nokia N-Gage u T-Mobileovoj ponudi oko Božića za 398kn.A cijena joj je dotad bila 2698kn.
A neke valjda vlasnici trgovina u kojima se ne prodaju poslije toliko vremena daju djeci za igranje ili poklone nekom neukom rođaku pod "novi mobitel".
A oni treći koji stvarno nigdje ne završe na kraju idu tko zna kuda.
Zadnji uredio sms freak : 07-06-2006 u 23:02 Razlog: vlaSnici a ne vlaCnici
A neki se još uvijek prodaju. Tako sam ja pred oko 4 godine u Poreču vidio Alcatel OT311 za 1000kn, a već se nije proizvodio bar godinu dana. Nedavno pa sam vidio Nokiu 3310 za 700kn u dućanu...
Izvorno postao sms freak
Kako s ti sazno da se n gage prodaje za 398 kn??? Sta je bila negdje reklama ili ???
Zadnji uredio DrugBrko : 07-06-2006 u 20:05
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Ma bitno je da imamo takvog čovjeka na forumu! Svaka mu čast i svima vama koji dijelite te "sitne tajne" s nama ostalima!
Svaka čast kolege!
Izvorno postao DrugBrko
Bila je tema,nisam siguran dali u Mobilnim operaterima ili Nokia podforumu.
Zbog toga zujnem svako malo po T-centru pa provjerim ima l' kakva pogodnost za objavu na forumu.
P.S. Nokia 6600 u "gsm centru" ovdje u RI košta 1994 kn.Boja šampanj-zlatna.
otići ću jedan dan kad budem imao vremena malo pogledati mobitele
Zadnji uredio DrugBrko : 09-06-2006 u 20:29
www.fordfanclub.com
Da i zgodno je to da ih uopce imaju.A u tamo u GSM centru pored rive mobaci inace kostaju hrpu love,mislim da je D500 tamo negdje oko 3000kn,a D600 oko 3700-3900.Ako se varam ispravite me.Ali nezamislivo je to da u ducanu 100m dalje isti phone kosta skoro 1000kn manje.Ipak ja bih pjesacio i 2km za 1000kn manjeP.S. Nokia 6600 u "gsm centru" ovdje u RI košta 1994 kn.Boja šampanj-zlatna.![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-06-2006 u 14:32
Vjerojatno ih stave pod Otpis i vrate tamo gdje su ih nabavili. Primjer-u jednoj trgovini se prodaje nova novcata 6630, ali po cijeni od 4300kn. Vlasnik ju je vjerojatno kupio od Mobisa i to u nezgodno vrijeme (pojava 6680, n70). Tko će mu dati 4300kn?A, sumnjam da će smanjiti cijenu.Izvorno postao DrugBrko
Slično je bilo s Nokijom 6100 kad ju je VIP davao za 491kn u VIPme kompletu, a kod VIP-partnera je bezobrazno koštala 991kn.
Ako je o velikim kompanijama riječ (VIP, T-Mobile), onda će pokušati bar nešto zaraditi, a kod privatnika mi ovaj Otpis jedini pada na pamet. Prije će ga zamijeniti za nešto novije uz nadoplatu (vjerujem da to šljaka na bijelo kod običnih prodavača), nego ga davati za skoro mukte.
Postavio si dobro pitanje, ali boli glava!
Ako si se nadaju da kaj bacaju ili poklanjau , NE![]()
najcesce ih uvaljaju negdje .
To se može odnosit na sve a ne samo mobitele. ja mislim da se najveći postotak vraća proizvođaču.![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks