Skini skin na komp pa ga editiraj npr. s "Skiner4moto"! najvjerojatnije su napravili transparentna slova za operatora!Izvorno postao alex1
Skini skin na komp pa ga editiraj npr. s "Skiner4moto"! najvjerojatnije su napravili transparentna slova za operatora!Izvorno postao alex1
Skinuo sam ga i sve je ok, ali i ovaj zasteka isto i na istom mjestu kao i YuetMod![]()
No nije bitno, dobar mi je![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
u vezi štekanja na melodijama, pošto si promjenio MP, i opet isto, možda nije greška u Flashu, vjerojatno želiš postavit mp3 cu za poruku i poozive, možda mob probleme s čitanjem tog fila mini SD memorije, ili je mp3ca oštečena, ako nisi riješio stvar, probaj formatirat memoriju, ili izbriši mp3ce, pa stavi ponovno.Izvorno postao _ivo_
Budem probao, nemam taj program, neznam kak ide vjerojatno nije teško, ako slučajno di zapnem budem pitao.Izvorno postao kurbaos
U međuvremenu otkrio sam da grešaka na još par skinova, MOTO i V3RAZR su ok, ali svi ostali ili im fali datum ili operator ili oboje.
zašto niti jedan MP nema mogučnost kod početnog zaslona i desno poravnanje??Šta nitko se nije sredio to napravit, naime meni baš to fali imam par slikica i bas bi mi pasalo desno poravnanje.
Hvala na preporuki kurbaos
To poravnanje moš srediti s editiranjem skina!Izvorno postao alex1
Jest da ti ostaju dvije opcije lijevo poravnanje i centar al ti moš sam odlučiti di se to nalazi pa tak moš naštelit da ti bude centar desno u pojedinim skinovima i rješio si problem (bar sam tak ja napravio)!
tanxIzvorno postao kurbaos
![]()
Bookmarks