Izvorno postao Doc77
koliko sam zaključio da si ti to radio ....... pa te molim da mi pošalješ te seemove .....neda mi se više s tim zajebavat...... zajebavao sam se ja dost s seemovima na motoroli v525 .......
Izvorno postao Doc77
koliko sam zaključio da si ti to radio ....... pa te molim da mi pošalješ te seemove .....neda mi se više s tim zajebavat...... zajebavao sam se ja dost s seemovima na motoroli v525 .......
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
jel zna netko sta je PTT i cem sluzi, vidim da se u Yuetu moze upalit/ugasit ta funkcija
i jel neko uspio predefinirat ono dugme za kameru?
PTT = Push_To_Talk opcija sličan pričanju na toki voki al kolko znam kod nas ne radi (ili nek me netko ispravi)!Izvorno postao kroner
No mene zanima drugo, pod "Egineering"-"Cell_Menagment"-"Cell_Change"-"Warning" ima "Mesage" i "Tone", bi to možebiti pomoglo u čemu?
(tj. čemu služi a usto i neradi)![]()
hvala!Izvorno postao kurbaos
mislim da je bolje neprćkat po tom menijuIzvorno postao kurbaos
a jeste skuzili da ova tipka di je bila kamera je u biti "cancel" tj ima kolko sam ja shvatio istu funkciju ko i crvena tipka, ali me zivcira kad se drzi zaklopljen mobitel onda isto dok se dugo drzi (kao i crvenu) ugasi fakin mobitel
i sta sad ak se u dzepu ugasi?
a et bolje da je to napravio nego sto je lockao ove tipke s lijeve strane
poz
to je tako da bi se moglo opravljat telefonom dok je zaklopljen za npr slusanje mp3ca samo sto sam si ja tu desnu vanjsku tipku stavio na funkciju desno tako da jos mogu i prebacivati pjesme dok je mob zatvoren, a yuet je negdje naveo da mu se mob resetira ako se ne izide iz menija u koji ste usli sa zatvorenim telefonom no meni se to nije ni jednom dogodiloIzvorno postao kroner
oćeš molim te reć kako si promjenio funkciju te desne tipkeIzvorno postao munjenibrinjak
seem 005b_0001 offset 16 promjeni u npr. 3f za kameru, 2f za desno, 2b za glasovno biranje, imas negdje u onoj temi sve o v360 pri kraju cijli key mapingIzvorno postao kroner
Bookmarks