A Yuet je ipak YUET!!!Izvorno postao fliponja
baš gledam kak ću i ja tim putem!
Evo nisam izdržao da ga ne stavim iako sam jučer stavio 1.2 i čini mi se da je čak brži i od 1.2 i MRHOLLOW-A. Još je rano ali takav mi je prvi osječaj!
http://xtrememodderz.com/index.php?i...&singlepost=44
A Yuet je ipak YUET!!!Izvorno postao fliponja
baš gledam kak ću i ja tim putem!
isprobao sam ovu stvarčicu, i to je nesto predobro, puno bolje i cak mi se cini brze od mp hollowa, toplo ga preporucam svima, samo mi jedna stvar nije jasna,malo je offtopic... kako je lik stavio cl.gif sa vise boja (nisu bas neke al se razlikuju od crne i bijele) tj. dvije su bojejedna ko svjetlo smeda a drugo ko prljavo bijela....
Stavio sam Yueta 1.3 mogu rec da je lik legenda...nema sta...brzo radi motorola da boli glava...zakon...nisam probao onaj Hollow...al mislim da od ovog nema bolje stvari...perfektno...nema sta...sve pohvale...:-D..
Aj kad već tolko čačkate po mobu nek mi neko preporuči neku metodu vraćanja imenika u mob poslije flashanja!
Već sam par puta izvodio kojekakve akrobacije i s niti jednim programom nisam poslije flashanja mogo nazad vratiti imenik u mob nego sam moro kuckati sve ponovo. Uspio sam preko p2ktools-a upisivati u mob ali mi nije htio da vrati komplet backup imenika od prije flashanja.
hmmmmm...ja ga imam na kartici...nemam nista na mobu...al nemam pojma kako vratiti...:-)...Izvorno postao kurbaos
Ja koristim Mobiledit lite 1.99, možeš backup napravit za imenik,poruke ,file system... pa nakon flashanja sve vratiš na mobIzvorno postao kurbaos
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Izvorno postao unreal
I ja sam isprobao novog Yuet-a. Odlican je i krenuo sam u kreiranje svega kako meni odgovara, ali kad sam obrisao nepotrebne teme ime foldera je ostalo , sadrzaj je izbrisan i mogu prebaciti na te teme ali sve je to moto tema. Kako ih obrisati da ih nema vise!!!!!???????![]()
Možda glupo pitanje ali danas mi je takav dan ali da li ti govoriš o skinovima ili.....Izvorno postao Sator
nije uopće glupo pitanje, samo mi se čini da Šator ne vidi dobro (zna se svima pomutiti od tolikog interneta u zurenja u monitor) da su to skinovi, a ne teme...Izvorno postao fliponja
@Šator: treba izbrisati sve postojeće fileove unutar tog foldera od skina, a nakon toga i taj folder. Na nekim modelima folder automatski nestaje nakon brisanja svih fileova, a na nekima ne...
Obrisao i jesam prvo sadrzaj skina(teme) ali nisu nestali folderi, vide se na telefonu ali u P2K Commanderu ne! Zanima me kako da ih maknem sa telefona! Prije je sve bilo u redu kad sam brisao skinove(teme). Ne zamjerite na nazivima teme jer sam prije motorole imao sony ericssona!
Probaj sa SkiMan-om ja stavljam i brišem s njim i deletira sve kaj ima veze sa skinom!Izvorno postao Sator
Nisam nikada radio s njim. Mislis na skinner 4 moto ili......
SkinsManager prepoznaje samo tri skina koja sam ostavio ali u telefonu je na popisu 4 vise! Bi li pomoglo da ga opet flasham i onda obrisem skinove?
Ne ali sličan evo uplodao sam:Izvorno postao Sator
http://rapidshare.de/files/22482000/...nager.rar.html
možda, ali ne preporučam... no ako ti nije bad se ponovno stavljat gore, samo udri!Izvorno postao Sator
LeaderGL FlexEditor bi to riješio samo tako...
probao i Leader ne rješava ovaj problem... očito bi pomoglo novo flexanje/flashanjeIzvorno postao GoGs
Ja sam imo isti problem!Izvorno postao Sator
Riješio sam ga tako da sam ponovo napravio folder u skin direktoriju s istim imenom kao skin kojeg sam obriso i nakon toga refreš. Pojavio mi se folder i u njemu neka datoteka koju on sam napravi (valjda da bi folder osto vidliv) i samo sam obriso tu datoteku i restarto mob i to je bilo to!
da isti problem, rješenje>>>> prije brisanja skina njegovom folderu i svim fileovima unutra skinut atribut system i onda obrisati i to je to
Imao isti problem. Ponovo napravio folder i instalirao skinove, ali vjerovatno bi bilo dovoljno samo napraviti folder i izbrisati ga.
Poanta je da se pri "deinstalaciji" skina obriše samo folder sa njegovim imenom i skin je izbrisan.
povratak motoroli :)
Ja sam upotrijebio SkinMan i sve obrisao osim dvije teme koje su mi se svidjele. Obrisao sam i moto temu i onda su ikone poprimile sasvim drugi izgled. Opako izgledaju! I ova druga metoda oko skinova je ucinkovita. Dobro je znati vise nacina rada! Da li vam zapinju melodije kod namjestanja ring styles? ili u najgorem slucaju da se telefon zablokira?!Izvorno postao mali David
![]()
Nadam se da ste pročitali naslov ovog threada što izgleda niste.
Dakle i ja sam stavio Yuet1,3 i mislim da je strašan. Jedino kaj me smeta je to kaj po njemu više nema kaj za čačkati, frajer je napravil SVE.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Razmisljam se i ja da stavim, pa me kao apsolutnog pocetnika u ovim stvarima interesuje, da li postoji mogucnost da se nakon stavljanja fon vrati u prvobitno (originalno) stanje? Evo radim flash backup ali koliko sam shvatio slaba vajda od toga do daljnjeg...
Hm, kažeš sve! Ja naišao na jedan problem,naime ne mogu namjestiti stilove zvona,npr. pozivi i poruke mi imaju moj način zvonjave i to oboje isto jer mi druge ne prepoznaje a alarm samo kratko zazvoni kao zvuk u slušalici! Eh sjetio se i drugog problema,video koji sam imao na kartici mogu zaboraviti jer ga ne prepoznaje! Čini mi se da MP nije dobro sjeo na moj mob a neko je rekao da i on ima problema sa stilovima zvona tako da možda i nije greška u mom flashiranju!Izvorno postao Doc77
![]()
Fukat mi je žao da to čujem (čitam). Najvjerovatnije da flash nije dobro sjeo jer ja nemam problema niti sa videom na kartici niti sa stilovima zvona.Probaj ponovo flashnut mob, nadam se da ti bu sve ok.Izvorno postao fliponja
PozdraF
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Bookmarks