Ovo vec nekako ali Njemacka??? Nema sanse, oni gube od Kostarike.Izvorno postao mpalajs3
Šta mislite kakvi će bit rezultati.
Ko će bit prvi i sl.
I kaj mislite kladil sam se nešto kakve su mi šanse za dobitak.
Njemačka 3 pobjede u skupini
Engleska 3 pobjede u skupini
Španjolska 3 pobjede u skupini
Italija 3 pobjede u skupini
Brazil 3 pobjede u skupini
SiCG 0 pobjeda u skupini
Šanse su mi male al kaj mislite.
Ovo vec nekako ali Njemacka??? Nema sanse, oni gube od Kostarike.Izvorno postao mpalajs3
njemacka i brazil nece imat 3 pobjede, a Srbija hoce, bar jednu.Izvorno postao mpalajs3
ma pusti te prognoze..... bzvz
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sicg je u "skupini smrti" , al buduci da su to sto jesu , mozdas e izđibere za neku pobjedu
nama predvidam 16inu finala , IAKO su igrači jadnog japana koji do jucer nije znao pravila igre zvane NOGOMET izjavili da je njima najveci poritvnik Australija tak nes , da ce s njima odlucivat za dalje
!??!??!glupani kosokoi jadni , dok su nasi klubovi isli u ligu prvaka i dok su se njihovi navijaci divili sukeru bobanu prosineckom oni su se jos opravljali od posljedica 2 svjetskog rata
jadnici misle da ce zato kaj su brzi nes napravit
stvar je u talentu , nemamo ga ni mi trenutno nes puno , al ziher vise od kosokih!
uh kak me razljute neki!!!
Zadnji uredio Ljubav : 07-06-2006 u 10:50
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Hrvatskoj ce biti jako tesko u skupini. Dobiti Brazil, fantazija. Australce? E oni nisu uopce losi, i k tome ih vodi fatnastican trener. Prija par dana Nizozemci uopce nisu nadigrali Australce, a svi bi bili rekli da to tulipani dobivaju bez greske. A s Japancima tko zna. Njih vodi Zico, alimislmda imaju dosta problema u zadnje vrijeme i ne znam da ce se dobiti do prvenstva, isto to mislim i za hrvatsku obranu. Zadnje tekme su bile uzasne. Vidjet cemo sa Spanjolcima kako ce ici. Nadam se da bar prolazimo skupinu.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
hrvatska i srbija u finalu! 100%! ovo nije sala!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
finale: engleska - brazil
i pobjeda engleske
runi 2 gola u finalu. u 41 i 85 minuti.
E to bi bilo finale. Samo sta bi bilo zasjenjeno svim nacionalistickim srnjaima s obje strane, tako da se nimalo ne veselim toj utakmici, ni u finalu ni u bilo kojoj drugoj prilici. Jer sve te teke idu van sportskih okvira.
EDIT: govorio sam o finalu srbija-hrvatska.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
u finalu vidim francusku i brazil...igrace se produzecia mi ako prodemo skupinu vec je puno
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks