A ne znam sto to njih moze uzdrmati... Puni su para kad je se radi o radu u Hrvatskoj tako da cisto sumnjam da ce im ovo biti neki gubitak!Izvorno postao frish-KI
A ne znam sto to njih moze uzdrmati... Puni su para kad je se radi o radu u Hrvatskoj tako da cisto sumnjam da ce im ovo biti neki gubitak!Izvorno postao frish-KI
...also known as El'AnDrA...
E, pa ne bi bili skoro toliko puni para da ostave ovakvu uslugu kao stalnu... Ljudi bi nadoplaćivali račun svakih par mjeseci i razgovarali "besplatno"... Ne zaboravi da je više od polovice njihovih korisnika upravo na prepaidu... Ja se ne bih nadao...
Ja sam na prepaidu i sada trošim više novaca nego što sam trošio prije ove besplatne akcije.Ne zovem druge mreže(zato imam vipme) ali stalno nekog zivkaš jer misliš si u glavi da je besplatno i tako se nakupi puno prvih minuta.
E, pa zato treba misliti kada su u pitanju VIP-ove i T-Mobileove akcije...
tako nesto. evo ja jos nisam (na simpi) imao vise od 2 razgovora duza od 1 min. mislim da mi se onih 20 kn nije bas isplatilo, al svejednomozda bude
![]()
iPhone 5s 16 GB
jel ostaju favorit brojevi kad si na unlimited opciji za ostale mreze i fiksnu telefoniju?
Mislim da ti to nema veze jedno s drugim.
Bookmarks