Haha, a onih 100kn? U to upadnu sve prve minuteIzvorno postao RAUL
Ma razlika je u tome da za simpu traje 2 mjeseca, a za pretplatnike recimo to tako "neograničeno".
Haha, a onih 100kn? U to upadnu sve prve minuteIzvorno postao RAUL
Ma razlika je u tome da za simpu traje 2 mjeseca, a za pretplatnike recimo to tako "neograničeno".
Ti si siguran da to nece potrajati malo duze i za Simpu??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne mogu reći da sam siguran kad zapravo nemam pojma kaj planiraju. Ali jednostavno imam 99%-totni feeling da nema šanse da to ostane poslije ljeta. Ne vidim ni jedan dobar razlog. Kakvog bi onda smisla imala pretplatnička opcija unlimited od minimalnih 160kn + radijska ako to na simpi možeš imati mukte uz nešto veću početnu cijenu razgovora? Uostalom, ako bi to produžili onda im tarife nemaju smisla, odma bi mogli stavit cijena poziva 1,2kn/neograničeno, a ne 1,2kn/minuti.Izvorno postao RAUL
![]()
Neograničeno? Zašto na stranicama piše da ponuda i za pretplatnike vrijedi do 31. kolovoza?Izvorno postao ojpi
to je promotivna akcija.zato je ogranicena.
Da, ali u uvjetima korištenja između ostalog piše: "Korisnik koji aktivira Opciju Unlimited, može ju koristiti u neograničenom vremenskom periodu. "Izvorno postao frish-KI
Neograničeno, s tim da moram izkeširati na svoju Tarifu još 100 kuna mjesečno... To može biti povoljno jedino onima koji imaju mjesečni račun iznad 200 kuna...
kak smo vec na pocetku rekli jos jedna nimalo isplativa tarifa. ali t-mobile je sad vec stvarno pretjeral. pa kaj ne izbace neku ludu tarifu? zapravo mi je jasno, ipak su pola ljudi u hrvatskoj njihovi korisnici
Imaju trenutno ludu tarifu, ali za prepaidovce... Oni će se načastit ovo ljeto...
Ja zadovoljan.Vi koji ste na pretplati ste dobili jeftinije mobitel a sve ostalo je skuplje.Meni se ne isplati na pretplatu jer mjesecno na simpi potrošim do 150kn.Pošto sam dugo na simpi, dobivam bonus od 24 kn mjesecno što bi mi ukinuli da pređem na pretplatu a i još naknada za ukljucenje...
Bookmarks