ljudi su zvali SZK i tamo su ima rekli da ima ogranicenje na 2000min!Izvorno postao Fabi
ljudi su zvali SZK i tamo su ima rekli da ima ogranicenje na 2000min!Izvorno postao Fabi
I ja sam zvao pa su rekli da nema.Izvorno postao jdabic1
--
. [Lejzermaster]
Na T-mobile sajtu u uvjetima koristenja ove Unlimited usluge ne stoji nikakvo ogranicenje u minutama. Sad da li ce oni naknadno dodati tu klauzulu(kao VIP) ili ne ostaje da vidimo. Dakle nema ogranicenja u minutama.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
bit ce ,siguran sam jer ce biti zlouporabe.
Da, evo vec je pocelo. Kako je stvarno Unlimited lik na njuzima je napisao da zove sestru, koja je na Simpi i ima ukljucenu onu simpa castilicu gdje dobiva 1o lp za minutu primljenog poziva. I tako frajer prije spavanja nazove sestru i nakon sat i pol ona ima +9 kn na racunu(jer je poziv ogranicen na sat i polIzvorno postao zmija
). Svaka cast za snalazljivost.
Nego jel zna netko za sigurno oce ovo krenuti i za Simpu. Jer trebam nadoplatiti racun, pa da to ne napravim, a ono za dva dana bude akcija ili to ili nadoplati 200 kn i dobij dodatnih 100 na racun.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Možda će ga ta snalažljivost i koštati... Vjerovatno će se osigurati kao i VIP, da u slučaju zlouporabe usluge Unlimited, nakon određenog broja minuta, počnu naplaćivati pozive...Izvorno postao xianfu
Hoce biti unlimited za simpu?
moguce je, al to je sad opet diskutabilno, jer neki ljudi puno pricaju na mob... i sto ti je onda 2000 min mjesecno? sat vremena dnevno...Izvorno postao frish-KI
Bookmarks