Već je prošlo nekih 20-ak sati od poziva SZK i pomalo mi je dopizdilo...idem ja njih ponovo zvati i velim im da sam jučer uzeo Unlimited tarifu i da ne znam jel mi je aktivirana, jer još nisam dobio poruku...i onda sam čekao nekih 5min. na telefonu dok mi treba iz SZK nije rekla da je tarifa aktivirana, ali da je očito došlo do nekih problema kod slanja SMS-a...pa si ti sad misli...
Bom Chicka WahWah
Ni meni ništa nije stiglo, a prošlo je 24 sata!
_________
Evo, nazvao sam i ja SZK i rekla mi je ženska da će mi biti aktivirano tijekom dana, da je došlo do zastoja zbog velikog broja jučerašnjih aktivacija![]()
Baš me zanima kada ću dobiti tu poruku?!?!
Čuo sam iz povijerljivih izvora da će uslijediti ista usluga kod SIMPE početkom srpnja kad se kod pretplatnika sustav rastereti! Bit će potrebno uplatit bon od 100 kn i nazvat službu i aktivirati uslugu. Sljedećih mjesec dana ti to ide uz naravno 0, 25 kn za uspostavu poziva. Dakle uvijek treba imati kunića na računu!! HM!![]()
Stvar je jednostavna, onaj tko ima potrebu razgovarati cca. 100 minuta ili više (ovisno o tarifi i broju poziva) mejsečno unutar T-mobilea, uzima unlimited.
Naravno svaka tarifa ne odgovara svim korisnicima, po mome shvaćanju cijena bi mogla biti manja od 100kn/mj., pogotovo radi ovih bezobraznih 0,25kn po uspostavi poziva.
Eto, ja sam u situaciji da mi je većina razgovornika na vipu, tako da na Simpi potrošim 40kn/mj. i nemam potrebu za ovim, ali svejedno mislim da je sretno riješenje da sada svi operateri imaju neku 0kn opciju.
Sada više nemorate izbjegavati djevojke koje su na T-mobileu![]()
Ako je ovo istina onda su opet debeli pušioničari pretplatnici. 0kn unutar t-mobile mreže, a moraš nadoplatit samo 100kn?? Nekako mi djeluje nemoguće. Pa to bi bilo ultra jeftino.Izvorno postao mateob
pa ako su isti uvjeti, što je tu "ultra jeftino"?Izvorno postao ojpi
Ako u ovoj glasini ima istine onda će biti zgodna kombinacija unlimited opcije sa simpom profil.
LOL, pa naravno da nisu isti uvjeti! ! ! Kad bi bilo na simpi, uplatio bi 100kn koje možeš trošit i ne moraš ništa dati sastrane! Na pretplati daješ još 60kn pored toga, a onih 100kn nije za trošenje. To su tebi isti uvjeti??Izvorno postao jay
Nema još nikakvih reklama za ovu tarifu na simpi? Jel ima tko kakve svježe informacije?Izvorno postao mateob
Ja budala tek danas skužio da za tih 100 kuna mjesečno možeš "besplatno" razgovarati sa SVIM 098 brojevima... A ja mislio samo sa jednim... Dumbblonde...![]()
Bookmarks