= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
mislim da malo krivo gledate na to. Usporedjivat njemacko i hr trziste je glupost.
radi usporedbe ali bi ti nekome recimo zaprzio jedan CD i 10000 cda po istoj cjeni. Naravno da nebi , ovome koji ti je narucio 10000 bi davao CD po znatno nizoj cjeni. Tako je i s odnosno korisnika kod nas i u Njemackoj.

Druga je stvar da oprema koja se implementira u Njemackoj i kod nas ima istu cijenu jer recimo australci ne daju BTS operateru povoljnije zato jer je u hr nizi standard.
znaci operater u njemackoj i hrvatskoj imaju odprilike iste troskove cak mozda njemci imaju nize zbog kolicine koja je dosta veca a mi imamo puno manje korisnika pa je cijena za krajnjeg korisnika takva kakva je.

Mislim da vecina od vas nije bila u prostorijama niti jednog operatera (tu mislim na operativni dio ne na prodaju) i da nije nikada pricala s nekim odgovornim o tomu kako funkcionira trziste. pa onda nemojte bas tako zakljucivat zasto operateri jadan narod deru koji ima za skupe telefone a doma jedu parizer i zive u supi.
Baš se i ne bih složio. Svih ovih godina je t-mobile zaradio na nama love i love i neka mi nitko ne kaže da je ovo najbolje što oni mogu ponuditi. DT koji je većinski vlasnik T-HT-a ima love ko blata, ali njihova poslovna politka u svakoj državi je "drži monopol najduže što možeš" (u našem slučaju duopol) i oderi korisnike do kože. I na kraju, baš se lijepo poklopila ova objava o 2 milijuna korisnika i akcija "pričaj sa 2 milijuna korisnika besplatno". "Pitam" se da li je slučajno.