Uzme li se obzir da se duzi razgovori vode obicno s 1 ili 2 broja, ne znam koliko je ovo isplativo.
T-MOBILE svojim pretplatnicima nudi novu uslugu - opciju Unlimited.
Svi poslovni i privatni pretplatnici T-Mobilea od sada mogu 24 sata
dnevno po cijeni od 0kn/min (primjenjuje se naknada za uspostavu
poziva koja iznosi 0,25 kn po pozivu) bez ograničenja razgovarati s
više od dva milijuna korisnika T-Mobile mreže uz mjesečnu naknadu od
samo 100 kuna.
Za aktivaciju usluge dovoljno je nazvati besplatni broj službe za
korisnike 098 1550, nakon čega korisnik na uređaj dobije informaciju
aktivaciji usluge.
Aktivacija ove jedinstvene usluge promotivno je dostupna u periodu od
7. lipnja do 31. kolovoza. Korisnici koji aktiviraju Opciju Unlimited
mogu koristiti njene prednosti sve dok im traje ugovorno razdoblje za
korištenje njihovog tarifnog modela.
http://index.hr/clanak.aspx?id=318662
Eto ipak se krece!
...also known as El'AnDrA...
Uzme li se obzir da se duzi razgovori vode obicno s 1 ili 2 broja, ne znam koliko je ovo isplativo.
cek, ako sam dobro skuzio, platis 100 kn i pricas sa svim T-mobile brojevima za 0 kn (+25 lp)
ali ipak ako je na nekoj tarifi 100+60+12,50=172,50 mjesecno
iPhone 5s 16 GB
..kaj je to onnda plus 100kn na neku tarifu?Izvorno postao imatic
...manje je više...
nadam se da nije tako :bunny: ako npr. koristis tarifu 60 i onda umjesto nje imas "tarifu 100" to bi bilo jako dobro. Al mislim da mi nismo te sreceIzvorno postao Vex
![]()
iPhone 5s 16 GB
Evo sad sam malo trazio po njihovoj stranici o ovom, ali nema nista. Ne znam odakle ovima na Indexu to, ali viditi cemo. Da za 172.50 kn pricas sa T-mobile korisnicima za besplatno.
A ne vrti se svima svit oko 2 osobe. Ima ljudi koji imaju vise prijatelja, poslovnih partnera a da s njima nisu u VPNu itd.
Uglavnom mislim da ovo nije lose!
...also known as El'AnDrA...
Imas pravo , nije lose , nego je kriminalno . 100kn - pa di im je pamet ?
Ko i inače troši oko 170kn kn na mob i ima većinu ljudi koje zove na t-mobile mreži se isplati, samo malo je glupo onda biti na bilo kojoj drugoj pretplati osim na tarifi 60, osim ako će se plaćati samo ovih 100kn. A onda, di su tu još ostali pozivi i poruke... Uglavnom, ponuda nije niš posebno, bar meni.Izvorno postao andro2001
Tih 100 kn ide plus na tarifu, pa niste valjda mislili da ce to biti neka tarifa 100.
samo potajna nada je postojala...Izvorno postao JBT
To se isplati poslovnim ljudima kojima dolazi račun 500, 600kn i često zovu istu osobu.(šefa):bunny:
tko ima 500 kn racun sigurno se isplati!! al tko ima 120kn sigurno ne..svaka ta akcija je da se navuce ljude da placaju jos vise love njima nista to ije na kraju smanjenje troskova!!!Izvorno postao M A R I N
I jel se može ta tarifa deaktivirat npr. nakon mjesec dana ili kad je želiš promijeniti ili kad je uključiš, moraš platiti tih 100kn za svaki od tri "promotivna" mjeseca?
Bom Chicka WahWah
Najtragičnije je što ćemo u idućih mjesec dana biti bombardirani reklamima o "besplatnim pozivima unutar T Mobile mreze, razgovarajte besplatno s 2 milijuna korisnika". Naravno da u reklami nitko nece spominjati uvjete.
Evo, sad sam vidio reklamu na TV-u, samo što na stranicama još ništa ne piše... Od sutra, pretpostavljam..
Oni(mislim na kraju na sve operatere,operatore ili kako ih već gdje zovu) bi crkli a da se nešto ne naplaćuje,prvo me ubolo u oko ona uspostava poziva pa pomislim ajde dobro može i proć ako je dalje 0kn a kad ono još 100!!!
S K U P O
a ******. Pa kome nije OK sad ovo. das 100 kuna i pricas do mile volje. Meni se ovo cini super ponuda.
dobar grah daleko se čuje
Ponuda je stvarno ok, ali bit će to još bolje i to uskoro. Vani je to normalno za 25 eura mjesečno možeš besplatno u matičnu mrežu i u fiksnu. Vip će uskoro ponuditi isto ili bolje. Ne znam tko je pogledao na stranicama od T-Mobile u Austriji, ali tamo ti nude da si izabereš jednog od mobilnih operatera za free pozive (dakle ne mora biti t mobile) i fiksna mreža. Po mojoj procjeni će se sada Vip i T-Mobie kod nas nadmetati i do kraja godine imat čemo istu situaciju kao u Austriji i kod nas, a za tele sumnjam da može konkurirati takvim ponudama. Uglavnom tarifa je ok, ali je daleko od onoga što će biti za koji mjesec!
Recimo, ali kao što sam rekao, ne znam kome se isplati onda biti na tarifi 300, 500 i 700 kad možeš pričati za 100 kn besplatno i u tarifi 60!Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
potpisujemIzvorno postao ojpi
cek jesam ja to dobro shvatio.. na postojecu tarifu dodas 100kn i sa svim 098/ 099 brojevima pricas besplatno???
pa recimo onome tko koristi i neke druge usluge. ako se ne varam na Tmobileu je to moguce trositi na vise usluga a ne samo za pozive. a ako neko zivka jako puno i radi kratke razgovore onda je sugavo.Izvorno postao ojpi
dobar grah daleko se čuje
Pa zapravo još nije potvrđeno kakvi će točno biti uvjeti. Sutra ćemo znati točno kad veliki T objavi akciju.Izvorno postao khideg
Pa je ok, ali samo onima koji imaju račune preko 200kn, a takvi su ipak u manjini (osim poslovnih ljudi naravno). Mislim da su ljudi prelazili na tele2 da imaju što manji račun, a ne što veći, pa ovo baš nije konkurentan potez, a to sve samo zato da ne bi morali zadirati u promjenu cijena na niže.Izvorno postao KaKaV NeReD
dobro, al ne kuzim sta onda sa nama simpa korisnicima. Meni se ne isplati preci na pretplatu jel imam jos tele2 broj za koji mi treba mjesecno 20 kn + Simpa na kojem potrosim oko 100. Mogli su isto nesto uvesti i za simpu, jel vip i tele2 imaju za prepaid korisnike. Uvijek t-mobile mora zaostajati za vip-om
iPhone 5s 16 GB
ako je ovakva ponuda za pretplatnike koji sigurno uvaljuju pare svaki mjesec, bojim se ponude za prepaid...Izvorno postao imatic
bolje išta nego ništa, reći će neki, no ipak ostaje dojam da je moglo biti mnogo bolje, prizemnije i realnije.
Bookmarks