Minimalni račun će ti biti 160 kn.
100 kn plaćaš besplatne pozive na 098 i 099, a onih 60 kn možeš potrošiti na pozive prema VIP, Tele2 i fiksnoj mreži.
Jedno pitanje: ja sad imam Tarifu 60 i, ako uzmem tu opciju Unlimited, oće mi se računat 100 kn ili 100 + 60 kn?
Minimalni račun će ti biti 160 kn.
100 kn plaćaš besplatne pozive na 098 i 099, a onih 60 kn možeš potrošiti na pozive prema VIP, Tele2 i fiksnoj mreži.
A ova naknada za uspostavu poziva? Jel to u okviru Tarife 60 ili izvan?
Objašnjenje:
Unlinited za pretplatnike
Unlimited se može aktivirati do 31.08 a koristi se dok ne ukineš uslugu.
Ako imaš tarifu 60 i uključiš unlimited minimalni račun će ti iznositi 172,50 kn (100 +60+12,5 radijska), a 25lp za uspostavu poziva ulazi u tarifu 60.
Simpa ljeto:
*122# i skine ti 20kn a do 31.08. plaćaš samo prvu minutu prema 098/099 brojevima. Daklem prva 1,20kn ostatak unlimited (nema ograničenja u minutama), ako je simpa ti&ja broj onda prva minuta 0,60kn
@domy os
naknada ulazi u tarifu
Eto....
Zadnji uredio milo dete : 12-07-2006 u 07:43
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
A ne znam sto to njih moze uzdrmati... Puni su para kad je se radi o radu u Hrvatskoj tako da cisto sumnjam da ce im ovo biti neki gubitak!Izvorno postao frish-KI
...also known as El'AnDrA...
E, pa ne bi bili skoro toliko puni para da ostave ovakvu uslugu kao stalnu... Ljudi bi nadoplaćivali račun svakih par mjeseci i razgovarali "besplatno"... Ne zaboravi da je više od polovice njihovih korisnika upravo na prepaidu... Ja se ne bih nadao...
Ja sam na prepaidu i sada trošim više novaca nego što sam trošio prije ove besplatne akcije.Ne zovem druge mreže(zato imam vipme) ali stalno nekog zivkaš jer misliš si u glavi da je besplatno i tako se nakupi puno prvih minuta.
E, pa zato treba misliti kada su u pitanju VIP-ove i T-Mobileove akcije...
tako nesto. evo ja jos nisam (na simpi) imao vise od 2 razgovora duza od 1 min. mislim da mi se onih 20 kn nije bas isplatilo, al svejednomozda bude
![]()
iPhone 5s 16 GB
jel ostaju favorit brojevi kad si na unlimited opciji za ostale mreze i fiksnu telefoniju?
Mislim da ti to nema veze jedno s drugim.
Obzirom da sam opet slučajno (u džepu) stisnuo jednu od "kretinjo" tipki na mobu , naravno T-debile, uzeli majstori 13 kuna i nešto sitno s računa , pa se nadam da će prilikom brendiranja budućih aparata uz dosadašnje tri ubaciti još barem dvije tipke za brzi pristup ionako jeftinom T- internetu.![]()
bravo za mene kad ne uključujem autolock, a oni znaju da takvih budala ima!! Toliko o pojeftinjenjima i nečem besplatnom kod Tea
, a i ostalih
Zadnji uredio AutoXpert : 01-09-2006 u 09:09
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Pogledaj opcija unlimited
LINK
Jesam li ja jedini idiot koji je tek sad saznao da se te naknade za uspostavu poziva od 25 lipa naplaćuju, odnosno, da nisu uključene u mjesečnu Flex pretplatu? Provjerim stanje na računu, a kad ono veli da sam potrošio 40+ kuna izvan tarifnog Flex paketa...![]()
Nemoguće da se 25 lipa za uspostavu ne troši iz tarifnog paketa. To bi stvarno bilo bezobrazno tak da sumnjam da je tak.Izvorno postao frish-KI
http://www.t-mobile.hr/pdf/Uvjeti-ko...-Unlimited.pdf
Pročitaj točku 7...
Pa ovo je strašno!!!
Prije je iznos paketa ulazio u tarifni paket, sada više ne. Sve mi se čini da ću prijeći na drugu mrežu! Samo iz principa!
Ma ulazi i dalje, ali samo ako nemaš aktiviranu opciju unlimited. Uglavnom, ovo je strašno. Ako hoćeš unlimited platiš 160kn i još 25 lipa na to za svaki poziv. Stvarno su stoka.Izvorno postao Fras84
jedna od stvari koja je toliko nelogična, da je bezobraznaIzvorno postao ojpi
Prije sam si još i razmišljao da na Flex 60 tarifu poslije 1. 1. 2007. uzmem za tih 100 kuna Unlimited opciju... Sad sam 100% siguran da neću... nek si nabiju Unlimited opciju i naplatu up their...
I ja sam prije ovih 25 kuna koristio Unlimited od 100, mislio sam i poslije 1.1. nastaviti, ali ovako ne ću, nema šanse! Stvarno ne znam čemu to.
kad uzimaš nešto od T-mobile-a uvijek provjeri triput....to je zlatno pravilo kojega se treba držati:bunny:
a nigdje na njihovom webu nisam našao kako deaktivirati unlimited
A kakva je razlika od VIP-a? Nikakva...Izvorno postao mobman
Oke... Sad mi je još manje jasno... Kako sam prije par dana provjeravao stanje na računu, vidio sam da sam potrošio 40,98 kn izvan Flex paketa i da unutar paketa imam još cca 5 kn za potrošiti... Danas provjerim i veli da sam potrošio isto 40,98 kn izvan paketa i da mi je unutar paketa ostalo još kunu i nešto... Tada sam se sjetio da sam ovaj mjesec mami kupovao bon za 50 kuna, što ispada da je taj trošak izvan paketa upravo to (40,98 + PVD=50 kn)... Što onda sa onom točkom 7???
Bookmarks