Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 153
    Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    dobro, al ne kuzim sta onda sa nama simpa korisnicima. Meni se ne isplati preci na pretplatu jel imam jos tele2 broj za koji mi treba mjesecno 20 kn + Simpa na kojem potrosim oko 100. Mogli su isto nesto uvesti i za simpu, jel vip i tele2 imaju za prepaid korisnike. Uvijek t-mobile mora zaostajati za vip-om
    ja neke stvarno ne kuzim.
    Pa savi se u poziciju njih kao operatera. Sasvim je normalno da time mame ljude na pretplatu jer su drazi kao platise i da se fino obavezu na 12 ili 24 mjeseca onda imaju kontroliran input.

meni se isto ne isplati kupovat novog Peugeota seriju 8xx jer imam jos jedan auto pa mi je taj Peugeot skup. Mogo bi Peugeot meni datio taj auto u pola cijene, eto to je od prilike tako.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ljudi ne znam sto ocekujete. Pa do jucer nisu nista slicno nudili. Pa ni vani nije besplatno. Kao sto je netko i napisao kosta oko 25 eura (bar u Njemackoj). Ipak kad(ako) jos dodaju i fiksu mrezu biti ce super jer dosta ljudi nece trebati prikljucak pa ce si ustvari spustiti troskove. Kao sto sam i rekao ipak se krece, doduse puzevim korakom, ali ide...
    ...also known as El'AnDrA...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Bodovi: 149.474, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao andro2001
    A ljudi ne znam sto ocekujete. Pa do jucer nisu nista slicno nudili. Pa ni vani nije besplatno. Kao sto je netko i napisao kosta oko 25 eura (bar u Njemackoj). Ipak kad(ako) jos dodaju i fiksu mrezu biti ce super jer dosta ljudi nece trebati prikljucak pa ce si ustvari spustiti troskove. Kao sto sam i rekao ipak se krece, doduse puzevim korakom, ali ide...

u tome i jest problem, ljudi se u ovoj državi zadovoljavaju mrvicama, svi samo šute i trpe, nitko da pokrene nekakvu protuakciju... i zbog tog mentaliteta nastaje iskorištavanje trenutne pozicije. moto je: šuti, budimo sretni, bolje išta nego ništa. mislim da je u ljudskoj prirodi težiti boljem, valjda se zato i školujemo i guzimo po poslu.
    ovo kasni 3 godine, sad smo mogli biti na puno većoj razini, isto kao sa obračunskim jedinicama u fiksnoj telefoniji.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali mislim da se nemoze usporedjivat recimo njemacka i hrvatska sa GSM potrosnjom i cijenama za krajnje korisnike a to svi uredno rade.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    StarTAC :)
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    8.357
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.357, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    ja neke stvarno ne kuzim.
    Pa savi se u poziciju njih kao operatera. Sasvim je normalno da time mame ljude na pretplatu jer su drazi kao platise i da se fino obavezu na 12 ili 24 mjeseca onda imaju kontroliran input.
    Ako nekoga namame da potpise ugovor s njima zbog akcije koja traje do 31.8. svaka im cast. Nisam vjrevoao do nedavno da ima stvarno glupih ljudi na svijetu, ali vidim da ih ima vise nego na bacanje.
    Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali mislim da se nemoze usporedjivat recimo njemacka i hrvatska sa GSM potrosnjom i cijenama za krajnje korisnike a to svi uredno rade.

naravno. treba shvatiti konačno da su sve zemlje u tranziciji, a tako i mi, poligoni na kojima je moguće do krajnjih granica iskoristiti tržišnu utakmicu, postići veliki profit lošijom kvalitetom i sl.
    vani to ne prolazi, ali to je za nas utopija. isto tako, jadna je obrnuta proporcionalnost standarda i cijena, tamo gdje je standard bolji, cijene su niže. kod nas će do daljnjeg u ovom segmentu gospodarstva biti tako, a problem treba nažalost opet tražiti u politici, koja je i odgovorna za prilike u telefoniji u nas...
    malo digresije; pazite što će biti sa nekretninama, zemljištem i jadranom uskoro, zakoni nam se prilagođavaju onima po kojima će nas oderat k'o zečeve... a poslije J nema kajanja.
    toliko

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    StarTAC :)
    Operater
    T-Mobile, Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    8.357
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da se mogu itekako usporedjivati. Jer hrvati trose puno, i trose na sta sve mogu, samo neka je skupo i zato nas telekomunikacije deru ko mlade majmune. Pa da mi toliko ne trosimo mislis da ne bi oni spustali cijene da privuku nove korisnike? ili nudili mobitele koje nude, ali duplo jeftinije? Vide da nam mogu uzimati iz dzepa, pa sto da ne uzimaju onda. Kad ih jos i vlada podupire i briga je sta nam mazu oci sa doslovno svakom svojom reklamom i da nas varaju na svakom koraku, pa neka nam onda i bude tako.
    Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -

Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire,Sa SGH P510
    Operater
    Tele2 , vip
    Bodovi
    8.723
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.723, Nivo: 22
    Bodovi: 8.723, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po meni je ova akcija ok. dosad sam trosio oko 250 kn (tele i T-mobile pretplata). sad sam uzeo mukte broj i dosta mi se smanjio racun, mislim na nekih 150 kn. imam samo dva telca u imeniku, tak da mi ne znaci puno tele, ali mukte me spasava. uglavnom, svi mi koji trosimo manje od 200-250 kn,nemamo uopce kaj trazit u toj tarifi jer je neisplativo. jedino ak tih 100 kn mozes potrosit na pozive prema ostalim mrezama, ali cisto sumnjam. uglavnom, shvatio je i t- mobile da mora pocet s nekakvim tarifama, jer su vec stvarno postali bezobrazni

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurvanjska posla tipicna za T Mobile, to su najveći svjetski lopovi koji su prvo nabili najveće cijene u Europi na fiksnoj (T Com), a nakon toga s VIPnetom dogovorili duopol, a sad tu bacaju mrvice jer smo mi narod koji će se time zadovoljiti. Da Deutcshe Telekom nije, u dogovoru s tadašnjim HDZ-om, preuzeo HT, propali bi. Firma je uzasno stajala u Njemačkoj i ostalim tržištima, monopolizirano hrvatsko tržište bila im je slamka spasa.

Ljudi, pa u Hrvatskoj je 1 minuta razgovora na fiksoj 0.28 lipa, a obracunska jedinicia je jedna minuta. To apsolutno nema nigdje kao niti što u niti jednoj državi nije ista cijena za potiv u susjednu ulicu i u 400 km udaljen grad.

Nova ponuda je još jedna u nizu njihovih muljaža za zaradu kojom će opet namamiti određen broj ljudi.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovdje piše nešto više o Unlimited tarifi, ali kada se klikne na link za Uvjete, ništa se ne otvara...-

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unlimited je ograničen na 2.000 minuta mjesečno!!!

U T-Mobile SZK mi rekli da je korištenje Unlimiteda u stvari very limited, i to na max 2.000 minuta mjesečno!! Koma!

A komuniciraju besplatne razgovore "koliko god hoćete"!

To nigdje ne stoji na webu u uvjetima korištenja - jako pokvareno!
    Trebalo bi ih tužiti Agenciji!

Ostajem na Vipu i ljetnoj tarifi - sa Easyjem imam cijenu od 0,46 kn/min prema svim mrežama, a sve za samo 29,91 kn!
    T-Mobile naplaćuje 100 kn svaki mjesec i to dok sam ne deaktiviraš.

Unlimited možeš aktivirat samo zvanjem SZK, a ima da osijediš dok dobiješ agenta. Na Vipu samo pošalješ SMS i riješiš sve odmah.

T-Mobile se nije baš isprsio u ovom slučaju...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    E550,V3x
    Operater
    Tele2,Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo uvjeta:
    1. Pretplatnik koji aktivira Opciju Unlimited stječe pravo besplatno obavljati pozive prema priključcima u T-Mobile mreži uz mjesečnu naknadu određenu T-Mobile službenim cjenikom koja se plaća po svakom pojedinom priključku. Za uspostavu poziva unutar T-Mobile mreže pretplatnik plaća naknadu za uspostavu poziva u iznosu od 0,25 kn po pozivu, osim za korisnike VPN usluge i korisnike Opcije Team.
    2. Pretplatnicima koji zahtjev za aktivaciju Opcije Unlimited postave tijekom obračunskog razdoblja, na mjesečnom računu obračunat će se naknada za korištenje u iznosu proporcionalnom broju dana u kojima su u tom obračunskom razdoblju mogli koristiti Opciju Unlimited.
    3. Opciju Unlimited moguće je aktivirati za vrijeme promotivnog razdoblja između 07. lipnja i 31. kolovoza 2006. godine. Pretplatnik Opciju Unlimited aktivira i deaktivira pozivom na T-Mobile Službu za korisnike. Opcija Unlimited aktivirat će se korisniku u najkraćem mogućem roku nakon poziva korisnika na T-Mobile Službu za korisnike. Nakon aktivacije korisnik će primiti SMS poruku s obavijesti o trenutku kada mu je Opcija Unlimited aktivirana, te od trenutka aktivacije pretplatniku počinju teći prava i obveze utvrđene ovim Uvjetima. Opcija Unlimited deaktivira se pozivom korisnika na T-Mobile službu za korisnike s time da zahtjev za deaktivaciju stupa na snagu na kraju obračunskog perioda u kojem je zahtjev postavljen. Korisnik koji aktivira Opciju Unlimited, može ju koristiti u neograničenom vremenskom periodu.
    4. Pretplatniku koji koristi T-Mobile tarifne pakete i ujedno Opciju Unlimited, pozivi prema T-Mobile mreži više se neće obračunavati kao usluge koje se koriste u okviru novčanog iznosa Tarifnog paketa. Pretplatniku iz ove točke će se u okviru novčanog iznosa Tarifnog paketa obračunavati naknada za uspostavu poziva sukladno točki 1. ovih Uvjeta.
    5. Korisnik nekog od grupnih računa T-Mobile-a mora aktivirati Opciju Unlimited za sve priključke na grupnom računu, te će mu se mjesečna naknada za Opciju Unlimited naplatiti za svaki navedeni priključak.
    6. Sve ostale T-Mobile usluge koje nisu obuhvaćene Opcijom Unlimited obračunavat će se u skladu s T-Mobile važećim cjenikom i posebnim uvjetima i/ili specifikacijama T-Mobile usluga koje pretplatnik koristi.
    7. Na slučajeve koji nisu riješeni ili regulirani ovim Uvjetima na odgovarajući će se način primjenjivati Opći uvjeti poslovanja T-Mobile Hrvatska d.o.o. za Korisnike usluga u T-Mobile mrežama i drugi T-Mobile posebni uvjeti i/ili specifikacije usluga koje pretplatnik koristi.
    8. T-Mobile pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta, o čemu će pretplatnici biti obavješteni putemT-Mobile web-stranice ili na drugi prikladan način

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ponuda je unlimited skupa...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Ponuda je unlimited skupa...
    potpisujem...mislio sam da je puuuno bojle od ovoga..

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xianfu
    Mislim da se mogu itekako usporedjivati. Jer hrvati trose puno, i trose na sta sve mogu, samo neka je skupo i zato nas telekomunikacije deru ko mlade majmune. Pa da mi toliko ne trosimo mislis da ne bi oni spustali cijene da privuku nove korisnike? ili nudili mobitele koje nude, ali duplo jeftinije? Vide da nam mogu uzimati iz dzepa, pa sto da ne uzimaju onda. Kad ih jos i vlada podupire i briga je sta nam mazu oci sa doslovno svakom svojom reklamom i da nas varaju na svakom koraku, pa neka nam onda i bude tako.
    mislim da malo krivo gledate na to. Usporedjivat njemacko i hr trziste je glupost.
    radi usporedbe ali bi ti nekome recimo zaprzio jedan CD i 10000 cda po istoj cjeni. Naravno da nebi , ovome koji ti je narucio 10000 bi davao CD po znatno nizoj cjeni. Tako je i s odnosno korisnika kod nas i u Njemackoj.

Druga je stvar da oprema koja se implementira u Njemackoj i kod nas ima istu cijenu jer recimo australci ne daju BTS operateru povoljnije zato jer je u hr nizi standard.
    znaci operater u njemackoj i hrvatskoj imaju odprilike iste troskove cak mozda njemci imaju nize zbog kolicine koja je dosta veca a mi imamo puno manje korisnika pa je cijena za krajnjeg korisnika takva kakva je.

Mislim da vecina od vas nije bila u prostorijama niti jednog operatera (tu mislim na operativni dio ne na prodaju) i da nije nikada pricala s nekim odgovornim o tomu kako funkcionira trziste. pa onda nemojte bas tako zakljucivat zasto operateri jadan narod deru koji ima za skupe telefone a doma jedu parizer i zive u supi.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim da malo krivo gledate na to. Usporedjivat njemacko i hr trziste je glupost.
    radi usporedbe ali bi ti nekome recimo zaprzio jedan CD i 10000 cda po istoj cjeni. Naravno da nebi , ovome koji ti je narucio 10000 bi davao CD po znatno nizoj cjeni. Tako je i s odnosno korisnika kod nas i u Njemackoj.

Druga je stvar da oprema koja se implementira u Njemackoj i kod nas ima istu cijenu jer recimo australci ne daju BTS operateru povoljnije zato jer je u hr nizi standard.
    znaci operater u njemackoj i hrvatskoj imaju odprilike iste troskove cak mozda njemci imaju nize zbog kolicine koja je dosta veca a mi imamo puno manje korisnika pa je cijena za krajnjeg korisnika takva kakva je.

Mislim da vecina od vas nije bila u prostorijama niti jednog operatera (tu mislim na operativni dio ne na prodaju) i da nije nikada pricala s nekim odgovornim o tomu kako funkcionira trziste. pa onda nemojte bas tako zakljucivat zasto operateri jadan narod deru koji ima za skupe telefone a doma jedu parizer i zive u supi.
    Baš se i ne bih složio. Svih ovih godina je t-mobile zaradio na nama love i love i neka mi nitko ne kaže da je ovo najbolje što oni mogu ponuditi. DT koji je većinski vlasnik T-HT-a ima love ko blata, ali njihova poslovna politka u svakoj državi je "drži monopol najduže što možeš" (u našem slučaju duopol) i oderi korisnike do kože. I na kraju, baš se lijepo poklopila ova objava o 2 milijuna korisnika i akcija "pričaj sa 2 milijuna korisnika besplatno". "Pitam" se da li je slučajno.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Iphone 3gs white
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, ja sam bio u T centru u Osijeku i potpisao Unlimed opciju.
    Ma meni je to super isplativo!
    Imao sam tarifu 150 i uvijek mjesečni račun između 300-400 kn.
    Prešao sam na tarifu 60, ovaj će mi se mjesec unlimited obračunati kao 80 kuna i super! Za favorite brojeve stavim vipovce.
    Malo su se spetljali jer sam bio prvi danas pa još kao nisu uhodani.
    SMS poruka treba stići i to je znak da je usluga aktivirana. Naravno da još ništa nije stiglo

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Ovdje piše nešto više o Unlimited tarifi, ali kada se klikne na link za Uvjete, ništa se ne otvara...-
    Pretpostavljam da koristiš firefox. IE shit rješava problem...

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    DT koji je većinski vlasnik T-HT-a ima love ko blata
    malo bolje prouci sto je to love ko blata jer je DT u dugovima nekoliko milijardi eura ako nisi znao (jos od koncesija za UMTS). To sto se ponasaju ko pijani milijarderi i sto odaju takav dojam da su u lovi je izgleda uspjesna maska koji svi puse pa cak i ljudi na forumu.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo bolje prouci sto je to love ko blata jer je DT u dugovima nekoliko milijardi eura ako nisi znao (jos od koncesija za UMTS). To sto se ponasaju ko pijani milijarderi i sto odaju takav dojam da su u lovi je izgleda uspjesna maska koji svi puse pa cak i ljudi na forumu.
    T-Mobile sponzorira pun kufer svega, ulupava milijune kuna u reklame tj. razbacuje se s novcem, a nema ga (još ljepše) i onda je ovo maksimalno što mogu ponuditi, nemoj biti naivan. A to što DT preko T-HT-a krpa svoje rupe je još jedan razlog da ne budem njihov korisnik. I malo OT, T-Com stavlja posebne šarafiće na šahtove ili ih vari tako da konkurencija ne može polagati kablove u dtk. T-HT je dakle krasna jedna firma koja jako brine o korisnicima (znate ono, svaki vaš osmijeh nam je važan) i uvijek ponudi najniže cijene koje može. T-Com bi nama dao flat internet po cijeni kakava je vani, ali bi bankrotirali jadni... Još jednom sorry na OT.
    Zadnji uredio ojpi : 07-06-2006 u 13:04

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo sam uključio tu Unlimited tarifu i čekam da mi dođe njihova poruka da je tarifa aktivirana...pa ćemo vidjeti
    Bom Chicka WahWah

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajd dobro ako ti tako mislis. imas na to pravo, ali ljudi koji prate stanje na svjetsko TK trzistu malo drugacije misle zato jer imaju fin. rezultate. Javi onda svim redakcijama novina da nek si nedaju mazati oci glupostima pa im posalji svoje stanje stvari.

Tarifa krece vidjet ce se koliko ce biti uspjesna. Uglavnom za takav potez.
    Jos samo da se Caritas ukljuci pa da daruje uz tu tarifu telefone od 5K kuna za badave i besplatan objed bilo bi jos bolje.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potez je bezobrazan prema korisnicima jer se sve opet svodi na lazno oglasavanje cime se koriste sva 3 operatera, a prednjaci VIP.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajmo ovako, malo matematike.
    Ja na svu srecu nisam pretplatnik, jos uvijek sam na simpi i ostat cu dokle god ce mi to odgovarat!

Dakle u nekoj teoriji:
    Ja sad odem na pretplatu, uzmem tarifu 60, to mi je trosak mjesecno 60 kn + PDV = 73.2 kn
    U tih 73 kn mjesecno iam 60 min razgovora, il SMSa il MMSa (e ovo neznam pa me ispravite ako grijeshim).
    Sad si uzmem jos tu unlimited tarifu pa onda jos moram placat 100 kn vishe, s time da ako sam ja dobro shvatio mi se s tom unlimited tarifom ponistava tarifa 60, te to bi znacilo da svaku SMS, MMS, poruku placam, da placam pozive prema drugim mrezama i fiksnoj po ko zna kojoj obracunskom cjeniku, a di je onda jos surfanje netom, 3g i sto jos ima ak sam zaboravil kaj.

Sad jos jedna bitna stvar a to je kolko vi imate ljudi koji su na pretplati u vashem imeniku?? te kolko cesto doticne zovete???

Sve u svemu kad se zbroji ispada da bi placao samo 173.2 kn mjesecno za pretplatu da mogu zvat "besplatno", onda dodajte k tome da obavite samo 100 poziva mjesecno to je 100*0.25 = 25 kn jos dodatnog troska, a di su onda jos ostale usluge koje koristite??
    Racunica: 198.2 kn mjesecno, samo za pozive

Mozete biti sigurni da ovom akcijom oni ne zele nama korisnicima olaksat zivote vec nase kese, oni su to sve dobro proracunali kako izvuci maksimum iz toga.
    Naravno biti ce i korisnika kojima ce ovo dobro doci, al mislim da su ti u manjini, mozda kojih 10%!!!!
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve se to dobro matematički smišlja, dakle nema pogodnosti, oni su uvijek na dobitku, a ovime samo žele namamiti dodatnih 100 kn. Ipak znaju da većina pretplatnika ne vodi maratonske razgovore preko moba, izuzev poslovnih korisnika.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  2. Koji program umjesto PC Suita za pregledavanje datoteka!?
    By D@viD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-02-2006, 22:26
  3. EF91, S81 i EF51 najnoviji BenQ-Siemens modeli
    By drazen in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 18-02-2006, 18:44
  4. Motorolafan.com-New mobile craze!
    By motorolafan in forum Motorola
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 20-07-2003, 12:25
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove