Nema rebra jer se očito ne grije toliko zabrinjavajuće da je potreban ventilator... To što ti zoveš rebra je inače radijatorUglavnom radi se u takvom obliku da lakše oslobađa toplinu... Tebe ako živcira to što nema ventilator lako ga staviš (kao što sam ja) i riješen je problem... Kartica ako se hladi dobro automatski dobiva na svom vijeku trajanja. Na kraju zaključak... tvoja kartica će raditi odlično i bez hladnjaka... ali ako želiš biti siguran da kartica doživi dug vijek, stavi ventilator nije skup
Prodaje se s novim radijatorom... dakle stari ćeš morat maknuti... ili ako netko prodaje bez radijatora kupi taj...

Odgovori uz citat
Uglavnom radi se u takvom obliku da lakše oslobađa toplinu... Tebe ako živcira to što nema ventilator lako ga staviš (kao što sam ja) i riješen je problem... Kartica ako se hladi dobro automatski dobiva na svom vijeku trajanja. Na kraju zaključak... tvoja kartica će raditi odlično i bez hladnjaka... ali ako želiš biti siguran da kartica doživi dug vijek, stavi ventilator nije skup
Prodaje se s novim radijatorom... dakle stari ćeš morat maknuti... ili ako netko prodaje bez radijatora kupi taj...
uostalom ovaj moj mali ventilatorić uopće ne radi buku... 
Bookmarks