Nešto (polu)korisno:
Bluetooth "adresa" telefona: *#2820#
Može zatrebati![]()
Nešto (polu)korisno:
Bluetooth "adresa" telefona: *#2820#
Može zatrebati![]()
pojasni malo........Izvorno postao ::wrangler::
Vjerojatno se odnosi na zapis bluetooth koda u slučaju flasha ili nekog poremećaja.. Nađoh ga pa eto..
E da; ima i ona fora za startanje telefona u Safe modu time da se drži tipka "Edit" (olovka) sve dok se ne pojavi PIN polje. U tom slučaju ne startaju aplikacije koje inače automatski startaju. Dobro i za backup podataka ako se nešto sistemski zeznulo pa bi se ovo trebalo napraviti prije reseta. (ako pokazuje da MMC kartica šteka ili je neki program sa nje uzrokovao crash, putem ovoga se može izbrisati taj program navodno)Ja još nisam koristio, ali eto..
nije mi jasno al nema veze. bluetooth kod - ne znam dal misliš kao neki kod za autorizaciju kad se uparuju modeli možda, ne kužim kakve veze ima flash sa BT-om.Izvorno postao ::wrangler::
Ne mislim ja ništa, i meni je nepoznanica. Vjerojatno kao što PC ima IP adresu, mobitel IMEI, tako i bluetooth modul ima adresu preko koje podaci dolaze. Ja i elektronika smo malo udaljeni.
Pa vjerojatno adresa koju svaki mobitel ima po kojoj ga se uvijek razpoznaje u bluetooth searchu, štajaznam..Izvorno postao zerobravo
![]()
Zadnji uredio ::diaboliq:: : 29-06-2006 u 20:49
...to ti je indentifikacijski kod BT-a na određenom telefonu... kada mob šalje BT signal, šalje taj kod i samo ime navedeno u opcijama moba koje korisnik zadaje...Izvorno postao zerobravo
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
od toga i nema baš neke koristi koliko sam skužio.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa možda i nema, ali niti svrbi, niti češe. Tu je pa nek se zna![]()
Bookmarks