# na kraju PIN-a rade na svim mobitelima bili oni Symbian ili ne(isprobajte,isprobao sam odavno i odavno to koristim na svim svojim telefonima,nekako mi je brže jer ne mičem prste sa brojčanog dijela tipkovnice.
# na kraju PIN-a rade na svim mobitelima bili oni Symbian ili ne(isprobajte,isprobao sam odavno i odavno to koristim na svim svojim telefonima,nekako mi je brže jer ne mičem prste sa brojčanog dijela tipkovnice.
Svaka čast! Evo, isprobano na 3310.![]()
E, možda ako netko zna ovakve tajne cake sa Symbianima (osim ljestvi), da podijeli s nama.
Kod za pregled softwera,datuma proizvidnje (waranty kod) *#0000#
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
meni waranty kod radi ma n-gage!![]()
Ponude na PM......
To nije waranty kod nego kod za provjeru verzije softvera
Kod za waranty je *#war0anty# (*#92702689#)
Kod mene se onda pojavi doživotno brojilo
Meni taj kod samo stoji, odn. ništa se ne događa. I, to nije slučaj samo sada sa 6680, već i na 6600, 6630, n70, 3650. Sve isto (ne)reagiraju.
-To mi ne radi na N-gage!!!Izvorno postao Dark
![]()
Ne radi niti na jednom Nokia smartphoneu, koliko je meni poznato. Kažem, imao sam od 3650 do n70.
Za ljestve znam otkad koristim telefon; radi na sve i jednom telefonu, a to radim stalno jer mi pin završava sa 9 pa je logičnije za potvrdu pritisnuti ljestve..
Za silent mode nisam znao. Isto tako sam tek nedavno skužio da je dugo držanje tipke "menu" (pojava liste programa) zapravo za gašenje programa koji oduzimaju RAM.. (pritiskom na tipku "c")![]()
Izvorno postao sms freak
tako je radi na svim mobitelima.
Sorry moja greska ali meni taj waranty kod ne radi na n-gage nesto ne stima cim kod vecine ne funkcionira!
Ponude na PM......
Bookmarks