Vid stvarno... To nisam probo... Hvala prika...
Nego, stvarno, kako se pogleda taj warranty code na symbu??![]()
Mislim od Nokije 6630 pa na dalje, nakon unosa PIN-a možete pritisnuti ljestve kao tipku OK i mob će se normalno uključiti.
Također, u stand-by-ju pritiskom na ljestve se brzo prebacujete između profila Općenito i Silent.
Ako je ovo već negdje napisano, nek se izbriše thread.
BTW, zakaj na Symbianima ne vrijedi klasični Nokia warranty code za provjeru kad je mob napravljen?
Vid stvarno... To nisam probo... Hvala prika...
Nego, stvarno, kako se pogleda taj warranty code na symbu??![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Thanx majstoreIzvorno postao Mobyy
![]()
Evo i na N70 radi![]()
na 6260 NE radi. nažalost.
Ovo za profile sam znao, ali za PIN ne
Radi ti onda kad uneseš PIN.Izvorno postao zerobravo
Vidi vraga)), pa to radi
.
THNX .
A ovo da se vidi kad je mob napravljen, to ja ne znam kak je kod vas, ali kod mene pise iza na mobu...Ja imam ovu N6630 koja je dekodirana sa Njemacke O2 mreze i pise mi ispod baterije kad je mob napravljen....Ono, na poledini moba, ali ispod baterije
DO YOU THINK VALENTINO ROSSI
CAN WIN ANOTHER WORLD CHAMPION TITLE???!
--WHO DOESN´T?!-- ;)))
# na kraju PIN-a rade na svim mobitelima bili oni Symbian ili ne(isprobajte,isprobao sam odavno i odavno to koristim na svim svojim telefonima,nekako mi je brže jer ne mičem prste sa brojčanog dijela tipkovnice.
Svaka čast! Evo, isprobano na 3310.![]()
E, možda ako netko zna ovakve tajne cake sa Symbianima (osim ljestvi), da podijeli s nama.
Kod za pregled softwera,datuma proizvidnje (waranty kod) *#0000#
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
meni waranty kod radi ma n-gage!![]()
Ponude na PM......
To nije waranty kod nego kod za provjeru verzije softvera
Kod za waranty je *#war0anty# (*#92702689#)
Kod mene se onda pojavi doživotno brojilo
Meni taj kod samo stoji, odn. ništa se ne događa. I, to nije slučaj samo sada sa 6680, već i na 6600, 6630, n70, 3650. Sve isto (ne)reagiraju.
Izvorno postao sms freak
tako je radi na svim mobitelima.
Sorry moja greska ali meni taj waranty kod ne radi na n-gage nesto ne stima cim kod vecine ne funkcionira!
Ponude na PM......
-To mi ne radi na N-gage!!!Izvorno postao Dark
![]()
Ne radi niti na jednom Nokia smartphoneu, koliko je meni poznato. Kažem, imao sam od 3650 do n70.
ja probo to "doživotno brojilo" i radi... e sad, wtf. is that?
ovo gore sam znao
Radi na svim Symbian modelima pocev od 6630, pa na ovamo. Za razliku od S40 telefona, kod kojih kodom *#92702689# dobijas gomilu podataka, kod S60 ces dobiti samo Life timer koji ce prikazati sate i minute provedene u razgovoru ovim telefonima.Izvorno postao Mobyy
Znači kad odgovarate na SMS, pa hoćete poslati, umjesto Opcije-Šalji, dovoljno je samo stisnuti Zelenu slušalicu (isprobano na 6680 ver. sw. 5.nešto).
Izvorno postao Mobyy
![]()
![]()
Radi i na 6630 (verzija softa 6.03....), isprobao upravo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mobyy svaka čast super stvar![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...također - radi na, valjda, svim symbianima - ja znam za 3650 pa nadalje...Izvorno postao Mobyy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To radi valjda na svim mobitelima. Meni je i na C60 to radilo (odmah je prebacilo na upisivanje broja)
Bookmarks