Meni se cini malo prepusto, te prema ovoj slici, ne mos zakljuciti cime se firma bavi, imas samo njihov logo i naziv firme, a da stavis slicice njihovi proizvoda il cega vec?
Oce li to biti flash ili samo html?
Meni se cini malo prepusto, te prema ovoj slici, ne mos zakljuciti cime se firma bavi, imas samo njihov logo i naziv firme, a da stavis slicice njihovi proizvoda il cega vec?
Oce li to biti flash ili samo html?
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Iskreno?![]()
biti ce cisti html jer flash bas i ne znamIzvorno postao Smrt
ovo je samo izgled na kojemu jos radim, pa me zanimalo sta da jos dodam ili sta fali. Slicice i tekst ce doci s vremenom.
Firma se bavi izradom reklama neonskih, iz PVC folije itd....
+
jos ima i svoj lanac marketa....da ne duljim
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Evo sad kad si reko cime se firma bavi, imas odma ideje za dizajn; nesto u stilu da sve budu neonska slova, odnosno svaki ovaj dio di su kontakti, o nama, usluge itd, da to izgleda kao neonska reklama, al to je sam moj prijedlog dizajna kak bi ja to rijesio.
Jos to napravish, kao animirani gif, ili flash pa to je flesha, mozes cuda radit
Ja bi uvjek radio dizajn sitea u stilu cime se firma bavi![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
tako slicnu sam i ja imao u vidu samo sta me j*** flash a ne da mi se staviti rollover image jer je onda tek bez vezeIzvorno postao Smrt
ali hvala na prijedlogu vidit cu sta mogu napraviti u tom vidu
To je tako tipično rješenje... Osobno, to nikad ne bih napravio, jer bi izgledalo vrlo vjerojatno kičasto i nedovoljno čitljivo... Uostalom, kič i neukus narod puši...
a kako bis ti napravio
ajde mi daj ideju
ako se mene pita ja bih maknuo onaj lijevi logo jer mi se ne svidja ^^
Bookmarks