IstinaIzvorno postao domy_os
nije toliki problem namjestit sve se namjesti jednostavno...
IstinaIzvorno postao domy_os
nije toliki problem namjestit sve se namjesti jednostavno...
Zadnji uredio Compov : 07-06-2006 u 13:41
Seriously?
thanks Compov, program je stvarno super
da li se možda može podesiti bluesoleil da se spoji s mobom čim se uključi bluetooth i da odmah pokrene bluetooth serial port service?
svira li i ostalima muzika u MyPhoneExploreru i nakon što se javite? ima li koje rješenje ili je najjednostavnije srezati samo komadić pjesme za dojavu poziva?
Zadnji uredio newbie : 10-06-2006 u 13:54
eh to i mene zanima. ali čini mi se da ne može!Izvorno postao newbie
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
može se... my phone explorer sam pali serijski port sa bluesoleilom kada se upali...
cool edit pro 2 za skraćivanje, smanjivanje glazbe...
Seriously?
Program do jaja
svaka cast, ovako zadivljen nisam bio vec godinama
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
sad još fali samo neki program pomoću kojeg bi se mogao komp koristiti kao handsfree. je li to moguće?
ne nije mogućeIzvorno postao newbie
![]()
Seriously?
lol zanimljivo... aj da i ja divim nekoga s nečim lolIzvorno postao ReNE
Seriously?
mislim da se ipak može:
http://www.acegames.gsmhosting.net/F...ad.php?p=62858
može li neko probati pa javiti da li radi? meni na žalost windowsi uopće ne prepoznaju bluetooth, a u bluesoleilu nema te opcije.
Naravno da može. Zapamti koji si BT port odabrao u MyPhoneExploreru i taj isti port dodaj svom mobu u BlueSoleilu.Izvorno postao newbie
Tools -> Configurations -> Quick Connect -> označi taj port -> Assign -> odaberi svoj mob -> OK -> OK i to je to. Restartaj još BlueSoleil, za svaki slučaj...
A zasto nemogu spojit k530i nemogu se spojit jel me nemam COM port nego USB
Bookmarks