Upravo sam ga skinuo za k750i, odličan program.
Možda ste čuli za ovaj program možda niste...
Naime ovaj program vam omogućuje prebacivanje podataka (slika, melodija i dr.) putem bluetootha/kabela nije bitno... Sve u svemu meni je poseban što ima ama baš sve od fenomenalne sinhronizacije do spremanja uređivanja kontakata, slanja sms-a slanje sms-a u flash načinu, dakle da se sms prikaže direktno primatelju na zaslonu... arhiva sms-a na računalu... također bilježi i birane/dolazne/propuštene pozive... organizator/kalendar/alarmi sve možete putem računala mob neka stoji u džepu od jakne (ako spajate bluetoothom)... odredite postavke putem računala... uredite ih... Također postoji monitor koji prati bateriju, dakle temperaturu, napunjenost, napone potrošnje, kvaliteta signala, model telefona, imei, firmware, čak mjeri i temperaturu telefona... stanje memorije u pita obliku.... eh da kada spojite mob na punjač on označi da se puni... bežično šalje informacije...
Ono što je meni zanimljivo je što npr. probudim se mobitel ko zna gdje... upalim komp automatski se komp spoji na net, upali se ovaj program koji automatski sinhronizira mob s računalom skidajući sve poruke, kontakte, sinhronizacija vremena sa atomskim satom na internetu i dr... mobitel se oglasi kada krene sinhronizacija... kada stigne poruka mob šalje poruku na zaslon kompa, nije potrebno tražiti mobitel... odmah možete i odgovoriti sjedeći za računalom... ako vas neko bude zvao vrijeme je za dignut dupe
Sve u svemu odličan program... nema šta jednostavno automatski sve...
program je besplatan....
D O W N L O A D
Direktan download
Blusoleil (da bi mogli bežično mob i komp komunicirati)
Zadnji uredio Compov : 07-06-2006 u 13:44
Seriously?
Upravo sam ga skinuo za k750i, odličan program.
PREDATOR
Program je super koristim ga već pola godine i dobar je
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
šteta ovaj program ne radi za p seriju! zajeb! pokriva samo dummy SE telefone! jel ima nešto slično za SE smartphonove??
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Brijem da ti FMA (Flo mobila agent) pokriva sve SE telefone (čak i one koji su došli prije mjesec dana na tržište tek). Meni je jedan od najboljih... Sad ovaj my phone explorer nisam koristio pa bi me zanimalo jel možda ima opciju kontroliranja kompa pomoću mobitela putem bluetootha? Znao sam prije zavalit se na krevet i pomoću mobitela kontrolirati komp (tipa kad gledam film ili slušam mjuzu, bilo šta!)![]()
pa uz taj program koristiš i bluesoleil i sve imaš... i kompatibilno je full... a float mobile agenta mrzim... jednostavno me živciraIzvorno postao mbusic
![]()
Seriously?
ma ja nikako da to sve naštimam, popizdio sam i odustao. bolje da prestanem prije nego nešto napravim kompu ili mobitelu!Izvorno postao Compov
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Malo sam gledao i stavio ja kao poruku pjesmu jednu (Sean Paul - Like glue) i uglavnom ta je pjesma svirala 4 minute bez obzira što sam ja pročitao poruku... Jel znaš kak da je prekinem ak pročitam![]()
ugasiš pa upališ program... ali stavljat čitavu pjesmu da svira prilikom dolaska poruke je djetinjarijaIzvorno postao mbusic
![]()
Seriously?
i ja toliko ima gluposti da popizdim i usto ništa ne napravim... program je katastrofa...Izvorno postao zvijerka
Seriously?
Ova kombinacija MyPhoneExplorer + BlueSoleil rastura, dosad nisam imao ništa bolje. Programi su stvarno prejebeni.Malo ima komplikacija kod namještavanja, al kad se jednom namjesti, kasnije sve super radi.
program je stvarno super
IstinaIzvorno postao domy_os
nije toliki problem namjestit sve se namjesti jednostavno...
Zadnji uredio Compov : 07-06-2006 u 13:41
Seriously?
thanks Compov, program je stvarno super
da li se možda može podesiti bluesoleil da se spoji s mobom čim se uključi bluetooth i da odmah pokrene bluetooth serial port service?
svira li i ostalima muzika u MyPhoneExploreru i nakon što se javite? ima li koje rješenje ili je najjednostavnije srezati samo komadić pjesme za dojavu poziva?
Zadnji uredio newbie : 10-06-2006 u 13:54
eh to i mene zanima. ali čini mi se da ne može!Izvorno postao newbie
![]()
može se... my phone explorer sam pali serijski port sa bluesoleilom kada se upali...
cool edit pro 2 za skraćivanje, smanjivanje glazbe...
Seriously?
Program do jaja
svaka cast, ovako zadivljen nisam bio vec godinama
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
sad još fali samo neki program pomoću kojeg bi se mogao komp koristiti kao handsfree. je li to moguće?
ne nije mogućeIzvorno postao newbie
![]()
Seriously?
lol zanimljivo... aj da i ja divim nekoga s nečim lolIzvorno postao ReNE
Seriously?
mislim da se ipak može:
http://www.acegames.gsmhosting.net/F...ad.php?p=62858
može li neko probati pa javiti da li radi? meni na žalost windowsi uopće ne prepoznaju bluetooth, a u bluesoleilu nema te opcije.
Naravno da može. Zapamti koji si BT port odabrao u MyPhoneExploreru i taj isti port dodaj svom mobu u BlueSoleilu.Izvorno postao newbie
Tools -> Configurations -> Quick Connect -> označi taj port -> Assign -> odaberi svoj mob -> OK -> OK i to je to. Restartaj još BlueSoleil, za svaki slučaj...
A zasto nemogu spojit k530i nemogu se spojit jel me nemam COM port nego USB
pa svi preko usb- a spajaju, sta ne?
samo stisni F2 i search for device, i trebalo bi ti nac mobitel
edit:
o cem pricas, myphoneexploreru ili bluesoleiu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks