Onda sam ja iznimkaIzvorno postao ILOVETECHNO
![]()
Ja sam ljevak..
Dešnjak
Ljevak
ja desnjak..i mogu rec da sam skoro potpuni invalid za lijevu ruku,jedva mogu radit nesto,sve mi ispada,amozda i zadto sto mi ljeva ruka puno slabija od desne jer sam 10godina tenis trenirala(a reket drzim u desnoj ruci ) pa mozda i zbog togako ce znati...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Desnjak, al lijeva ruka mi je nekako jaca, sta ja znam![]()
Ja sam... dešnjak... Malo mi je jača desna ruka od lijeve zato što sav teret dižem desnom rukom...
Eto...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam pol-pol. Pišem lijevom, ali beštek držim normalno. I loptu pucam "pravom" nogom. I štab za biljar držim kak treba. Šerafciger isto normalno... Actually, osim pisanja vjerujem da još samo rijetku stvar-dvije radim "krivom" rukom.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sam dešnjak ali sam tenis nakon godine igranja desnom malo pribacio na livu (zato jer mi se desna ruka puno ojačala a liva ostala slabaviše manje desna mi je jača ne previše )
hmm lolIzvorno postao Hacker
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hacker nije to zbog tennisa..![]()
![]()
desnjak, nije ni ljevica losa kad treba!![]()
lijevak... pišem s lijevom, držim cigaru s lijevom (upravo), igram bilijar lijevom, pucam lijevom i desnom.... u biti 99% lijeva...
Jedini problem koji sam imao jest mjesto u klupi kad sam sjedio sa dešnjakom, no ništa strašno.... malo se pomaknemo i to je ok...
ja sam desnjak, lijevu sam korao koristiti neko vrijeme i bome je bilo tesko.. probajte si guzicu obrisat npr., pol vas ce poslije morat na obavezno tusiranje![]()
sluš to tenis je opravdanje a ono zbog čega je zapravo ojačala nemogu livom nema ritma nikda kraja......................Izvorno postao Player 4 ever
Dešnjak, ali skate mi je lakže voziti goofy, regular nikako ne ide, i tako mi je isto sa biciklom, lakže mi je sa livom nogom.
ja sam dešnjak a stolni tenis igram s lijevom
Bookmarks