ja sam dešnjak
Dešnjak
Ljevak
Ispunite anketu... Ako ste ljevak jeste li imali problema s tim kada?
Ja sam ljevak , sjedio sam sa ljevakom uvijek... Kad jedem na čelu sam stola i sve 5...
Seriously?
ja sam dešnjak
ja sam desnjak...i jedno vrijeme sam sjedila s curom koja je bila ljevak...i bas je razrednica () odredila da mi sjedi s desna i nikako nismo mogle funkcionirat
pa nas je nakon stalnih svada raska zamjenila...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
za sad jedini sam ljevak ovdje...
Seriously?
svasta.....
ja sam srednjak![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam ljevak!
i da, glupa tema!![]()
Ljevak. I nikakvih problema s tim nikad nisam imao. Samo prednosti![]()
Testis unnus, testis nullus!
a kakvih to prednosti?Izvorno postao marko6630
![]()
Seriously?
Ljevak.
b.t.w. lijecnici kazu da je nama ljevacima, bolje razvijena polutka mozga zaduzena za komunikaciju i te spike...a desnjacima za apstraktnu stranu...
Nikad problema nisam imao..iako rukomet igram s desnom rukom,a nogomet lijevom nogom heh
![]()
M R Z I M .T..Com
ISTINA....Izvorno postao ILOVETECHNO
Seriously?
Paa, od onih karakteristicnih za sve ljevake (razvijenija desna mozdana polutka-veca kreativnost, masta i sl.), do onih specificnijih (to mi je bila velika prednost dok sam trenirao kosarku, a i u ono malo puta sto sam se potukao u zivotu moje "ljevastvo" dobro mi je doslo ).
Testis unnus, testis nullus!
...dešnjak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ove teme na ovom forumu su sve bolje i bolje
evo otvorih i ja jednu zgodnu temu hahahahhahahaha
pa kad sam ja tu hahahahahahaahIzvorno postao dj_velja
Seriously?
Ja imam multitasking. Mozak mi šalje odvojene signale u obje ruke, tak da bez problema mogu istovremeno desnom rukom raditi, a lijevom kopati nos, uho, češati jaja i ostale potrepštine![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dešnjak, ali nakon jednog perioda vrlo bolnog desnog lakta, prebacio sam miša na live ruku i sada mi je to normalno. Jednom prilikom am dugo imao ozlijeđenu desnu ruku. Skroz sam se prilagodio upotrebi lijeve, osim pisanja...nije mi bila baš toliko ozlijeđena.
ja sam dešnjak i kakve sam sreće uvijek kad su kontrollni i takva čuda ja ozljedim rukuali lijevu
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja sam ljevakinja i ponosna sam na to.![]()
Nikad nisam imala nikakvih problema sa lijevom rukom.Mogu pisati i desnom rukom,ali jedva,vježbam![]()
Jedem desnom rukom,i koristim miš sa desnom rukom,a ostalo sa lijevom rukom,sve 5!![]()
![]()
![]()
ja također, računalom se služim kao i svaki dešnjak, dok sve (veliku večinu) radim lijevom rukom..Izvorno postao Irena_zgb
![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
ja ne znam jest lijevom rukom![]()
ja sam dešnjak ali znam dosta stvari radit i sa lijevom rukom
I`m gona hang out with my wang out , and I`m gonna rock out with my cock out!
Why is the rum gone?
The sms zone
samo desno..
abdbda
ja desnjak..i mogu rec da sam skoro potpuni invalid za lijevu ruku,jedva mogu radit nesto,sve mi ispada,amozda i zadto sto mi ljeva ruka puno slabija od desne jer sam 10godina tenis trenirala(a reket drzim u desnoj ruci ) pa mozda i zbog togako ce znati...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks