Jel zna ko di ima za Vip skinut besplatni bon na netu, ili plačaš taK da ti te pare uzmu s neta?
Jel zna ko di ima za Vip skinut besplatni bon na netu, ili plačaš taK da ti te pare uzmu s neta?
ajd se ti prvo odluci sto zapravo zelis. NIje valjda da zelis nadoplatiti Vip me racun a da to nikome ne platis ?
dobar grah daleko se čuje
neee.nego sam iz nepoznatih izvora saznala da mogu nać neku stranicu koja mi iščitava kodove od bonova, al ne da uzima s računa, nego ima preko 100 000 novih bonova u arhivi.
Bilo bi super da ima, a i da ima to bi bilo najviše dan dva i onda bi se skužilo, a da ne govorim da oni koji to koriste (ukoliko su registrirani korsinici) ne bi dobro poršli, mislim da bi bilo sudskih posljedica za njih...
ma da naravno da to postoji...al samo kad sanjaš...Izvorno postao Baby_Blue
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
meni je susjeda tako rekla...pa sam samo preispitala situaciju![]()
Baby vjerojatno pita je li moguće kupiti "virtualni bon" putem neta, a da ti onda to dođe skupa s telefonskim računom na kraju mjeseca. Nešto slično kao poslati nekome telegram, a da ne ideš u poštu ili, u najnovije vrijeme Croatia airlines isto nudi plaćanje karata preko neta.
Mislim da to još nije moguće. Pa ni Simpa ne nudi tu uslugu.
uf nemogu vjerovat. Jel ti to reklamiras svoj nick ili ti to stvarno nas malo zaje...Izvorno postao Baby_Blue
dobar grah daleko se čuje
e nered, pa jel ti kužiš ćega se ljudi svega neće sjetit. pa to je strože čuvana tajna od državnog pečata. baby_blue, nije da te vrijeđam ako si plava, kako nered misli, ali možeš li samo zamislit da se takva informacija raširim kakav bi to kaos nastao. ubuduće reci svojoj susjedi, da svoje pouzdane informacije zadrži za sebe, jer kad ovako nešto pitaš, ispadaš TOTALNA PLAVUŠA.
pitam jer je ona rekla da je sebi skinula takve bonove.
Bookmarks