ajd se ti prvo odluci sto zapravo zelis. NIje valjda da zelis nadoplatiti Vip me racun a da to nikome ne platis ?
Jel zna ko di ima za Vip skinut besplatni bon na netu, ili plačaš taK da ti te pare uzmu s neta?
ajd se ti prvo odluci sto zapravo zelis. NIje valjda da zelis nadoplatiti Vip me racun a da to nikome ne platis ?
dobar grah daleko se čuje
neee.nego sam iz nepoznatih izvora saznala da mogu nać neku stranicu koja mi iščitava kodove od bonova, al ne da uzima s računa, nego ima preko 100 000 novih bonova u arhivi.
Bilo bi super da ima, a i da ima to bi bilo najviše dan dva i onda bi se skužilo, a da ne govorim da oni koji to koriste (ukoliko su registrirani korsinici) ne bi dobro poršli, mislim da bi bilo sudskih posljedica za njih...
ma da naravno da to postoji...al samo kad sanjaš...Izvorno postao Baby_Blue
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
meni je susjeda tako rekla...pa sam samo preispitala situaciju![]()
Baby vjerojatno pita je li moguće kupiti "virtualni bon" putem neta, a da ti onda to dođe skupa s telefonskim računom na kraju mjeseca. Nešto slično kao poslati nekome telegram, a da ne ideš u poštu ili, u najnovije vrijeme Croatia airlines isto nudi plaćanje karata preko neta.
Mislim da to još nije moguće. Pa ni Simpa ne nudi tu uslugu.
A ako to pitaš, za vip zna da je moguče, moraš srediti to sa bankom, onda možeš kupiti bon preko mobamako si na PBZ-u neće iči jer ja sam tamo i vip nema ugovor s njima
Da, za sada imaš na VIPu mogućnost kupnje i nadoplate bona putem neke od kreditnih kartica (Amex npr.), pa ti onda račun dođe krajem mjeseca uračunat sa svim dugovanjima kartice za taj mjesec.Možeš i putem nekog naloga, bez kreditne kartice.
Vidiš, ovo via internet mi se fakat sviđa ideja. Npr. pođeš na VIP portal, u tajni pretinac i tamo odabereš bon.
Ima li toga po Europi, zna li tko?
Mislim da se ipak htjela provući bez plaćanja..
Nisam čuo još da takvo što postoji.Možda svi to taje od mene..
Ma ne to ti se samo prićinjava....Izvorno postao Mraz
![]()
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
bez plaćanja se nisam mislila provući, jer sam poštena osoba, ako nešto kupujem, pošteno platim.
mislim da je moguće putem internet bankarstva neke od naših banaka kupiti bon, a ima i ova nova kupibon.com shema, ali za početak odluči što točno želiš pa možda i budemo znali nešto o tome, a ne da ovako uopće bezveze nagađamo na što si ti mislila
uf nemogu vjerovat. Jel ti to reklamiras svoj nick ili ti to stvarno nas malo zaje...Izvorno postao Baby_Blue
e nered, pa jel ti kužiš ćega se ljudi svega neće sjetit. pa to je strože čuvana tajna od državnog pečata. baby_blue, nije da te vrijeđam ako si plava, kako nered misli, ali možeš li samo zamislit da se takva informacija raširim kakav bi to kaos nastao. ubuduće reci svojoj susjedi, da svoje pouzdane informacije zadrži za sebe, jer kad ovako nešto pitaš, ispadaš TOTALNA PLAVUŠA.
pitam jer je ona rekla da je sebi skinula takve bonove.
OK pozdravi ju onda i nek si nadoplati jos koji puta..
meni je frend rekao da su ga oteli vanzemaljci.
očito je da ona tebe vuče za nos ili pak netko treći, no da ne ispadne da ti vučeš nas i da je ovo poligon za nabijanje postova i slično, zbog i same besmislene teme, ovo se zatvara. lijepo ti je rečeno na čemu si, pa ti odaberi, lutanje po netu ili otići u trgovinu i platiti bon, kao i svi smrtnici.Izvorno postao Baby_Blue
Bookmarks