pokusaj smanjit brzinu porta na kojem ti se IrDA nalazi i takodjer pokusaj iskljucivat i ukljucivat telefon.
Imali neko da pomogne, molim? Imam USB IRDA kingsun ks-959 , instalirao sam ga, racunar ga registruje, sve ide dobro dok ne pokusam da nesto prebacim sa racunara na mobilni ili obrnuto. Salje mi poruku da veza nije u redu odnosno veza se prekida. Do sada sam uspio samo jednu manju slicicu prebaciti i to je sve. Inace mobitel je Sony E. K300i, na racunaru mi je OS XP profesional. Imali ko kakvu ideju sta bi moglo biti, odnosno sta treba uraditi da sve ide kako treba. Dali treba sta podesavati i sta!? Hvala unaprijed!![]()
pokusaj smanjit brzinu porta na kojem ti se IrDA nalazi i takodjer pokusaj iskljucivat i ukljucivat telefon.
dobar grah daleko se čuje
Ma to sam vec ranije pokusavao, ukljucivanje-iskljucivanje ali ne ide, cak sam i sa stranice mobileaction.com, skinuo program ali ni preko njega ne mogu nista postici. Stalno dobivam sljedecu poruku: Your link is either blocked or the device has moved out of range.
neznam dal se dobro siječam, odi u device manager i u properties od irde.....kvregu, dalje se ne siječam, al moraš nekaj promijeniti (nemam pojma kaj) al opcije su 4000, 4012 itd. probaj to nači i probaj svaku od tih opcija.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Hajde ljudi imali jos ko kakvu ideju pa da i to pokusam ili da bacam ovo u smece![]()
joj imam i ja problema sa irda već sam se pomirio s tim... u biti malo radi malo ne za poluditIzvorno postao ale
Seriously?
Isto kod meneIzvorno postao Compov
Već 3-4 godine kolko ga imam
Imam ja Siemens CV65@C65 i isto sam imao takve probleme. Jednostavno brzinu smanji skroz na najmanje i isključi opciju za prebacivanje s DV kamere
sad radiIzvorno postao d@d
svaka čast...
![]()
![]()
![]()
![]()
Seriously?
super...uživajIzvorno postao Compov
![]()
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Bookmarks