bas sam ga pogledao na telki! ma uzas, film uopce nema neku radnju. bolje da nije ni izaso, jer svojim izlaskom je zamo ugrozio reputaciju prijasnjih nastavaka!!!
jeste gledali?
dojmovi?
bas sam ga pogledao na telki! ma uzas, film uopce nema neku radnju. bolje da nije ni izaso, jer svojim izlaskom je zamo ugrozio reputaciju prijasnjih nastavaka!!!
ja sam citao malo na netu o njemu i kazu da je dobar
ej bolje da ga ne gledas, razocarat ces se! film nije dostojan imena teminator. film je pre,pre,prepun akcije a prica bas i nije uvjerljiva..
Evo mi ga cd tu kraj mene... ne da mi se gledati
Forumaš godine :)
Ja sam gledala u kinu i dobar je film, naravno nije mi bolji od drugog i prvog nastavka, ali ok je...pogotovo zato jer najavljuje četvrti nastavak.![]()
ja ga sutra dobivam!
jedva cekam!!!!
ja sam ga na cd gledao prije dva tjedna!!! hehe prije tebe.
btw nemoj gledati film je dosadan
možeš ti srat po terminatoru 3 dana, al ja ću ga ipak pogledat jer je on jedan od filmova u kojem sam naziv filma puno znači. Kad pogledam film reći ću dojmove i možda se složit s tobom!
oni ljudovi koji vole samo pucnjavu il akciju na svakom cošku -njima ce se svidjeti!
ako ste gledali 'drzavni neprijatelj' to je fakat kvalitetan filmic. malo akcije , dobre price i=gustanje
@vjeko
imao si pravo. trebo sam te slušat. film je bezveze
S.W.A.T. nije los film...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
a i igrica je dobra (swat3)
daredevil je fora - kao neka parodija na betmena, spidermana, supermena, i tome slicno. pomalo i tuzan film
Hebo vas Terminator!
akcija u štali 5 izašla,a oni idu gledat termninatora.
čuo sam da dolazi nova američka pita
Bookmarks