= Citat = Izvorno postao bluntafari
Hvala Bimbi!

Onda će taj Sony vjerovatno pasti. Koju bi mi memorijsku karticu preporučio?
Sto se memorijskih kartica tice...tu bas kod Sony - ja i nemas nekoga izbora. Naime svi Sony digitalni foto aparati, osim onih high end imaju podrsku samo za Memory Stick medije za pohranu podataka.

Memory stick ti proizvodi sam Sony i SanDisk. Koju ces od ove dvije uzeti sasvim je svejedno, jer prema podacima koji se daju iscitati sa neta, obje proizvodi SanDisk, samo neke prodaje pod svojim brandom a neke proizvodi za Sony, pa ih Sony onda brandira i prodaje!

Vazno je i za spomenuti da DSC W30 podrzava samo Memory Stick Duo i Duo Pro medije. Za razliku medju Memory Stick i MEmory Stick Duo medijima vidi link:

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=189686&postcount=11

Savjetujem da kartica ipak bude pro, jer omogucuje kvalitetnije snimanje movie clipova (veci fps)!

Sto se kapaciteta tice...512MB bi bilo preporucljivo, po meni 1GB bio bi optimum. Ali to ovisi koliko fotografiras u komadu bez racunala kraj sebe. Ponekad znam otici na put i na vise od tjedan dana, pa volim imati vise memorijskog prostora. Uglavnom, slika ti na W30 u maksimalnoj rezoluciji i kvaliteti zauzima cca 2MB...pa ti sad sam sracunaj koliko ti treba!