Dobro dođe kad nisi blizu kompa ni interneta.![]()
Dobro dođe kad nisi blizu kompa ni interneta.![]()
Je, dobro dođe, ali mislim da ti ne treba neka posebna aplikacija kad za nuždu imaš onaj wap e-messenger... Stvar je u tome da meni stavljanje Java MSN-a na mob ostavlja dojam kao da ga planiraš svaki dan koristiti... Ja sam imao Agile Messenger na 7610 punih 10 minuta! LOL Taman dok sam se spojio, pogledao razliku u saldu i uninstalirao ga...Izvorno postao domy_os
To troši kao ludo i stvarno se koristi samo u nuždi... Radije nekom koga trebam pošaljem e-mail, ili sms nego chatati s njime na MSN-u...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
I Icq i Msn troše puno ako se samo spojite, pogledate koga ima i odspojite se. Promet koji ste napravili nije veći od 1 KB, a operator vam naplati 10 KB Napravite tako par puta i ostali ste bez par kuna, a da niste poslali možda ni 3 poruke.
Bit je u tome, da kad se spojite, ostanete spojeni i pošaljete čim više poruka unutar jednog spajanja.
Za ilustraciju, chat sa lili na msn s mobitela od otprilike nekih 50-tak poruka, ako računamo i dolazne jer se i njihov promet naplaćuje koštao me 4 i pol kune. Izračunajte sami koliko bi koštalo 50 SMS-a
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel ima nešto bolje od eMSN-a?? Da je jednostavnije za pisati i da pomogučnosti ima zvučni signal kad primiš poruku ko na kompu??
Bookmarks