Novčići će ti brzo biti popapani... Ja sam koristio neki prog za to na S60 Symbianu pa mi je samo za NEUSPJEŠNOIzvorno postao DadusPraskus
spajanje pojeo 2-3kn. Ali zašto ne probate drugu soluciju? WAP i wap.e-messenger.net . Ja se nekad tako spojim da vidim koga ima online, ne troši puno, ali nisam ga probavao za slanje poruka i tako... Za neku priručnu soluciju meni je to bolje nego da se još naviknem na MSN na mobu, a imam ga free tu kod kuće... Uglavnom, tko hoće neka proba wap.e-messenger.net. Imate i web verziju www.e-messenger.net za sve one koji nisu znali.

spajanje pojeo 2-3kn. Ali zašto ne probate drugu soluciju? WAP i wap.e-messenger.net . Ja se nekad tako spojim da vidim koga ima online, ne troši puno, ali nisam ga probavao za slanje poruka i tako... Za neku priručnu soluciju meni je to bolje nego da se još naviknem na MSN na mobu, a imam ga free tu kod kuće... Uglavnom, tko hoće neka proba wap.e-messenger.net. Imate i web verziju
Odgovori uz citat
To troši kao ludo i stvarno se koristi samo u nuždi... Radije nekom koga trebam pošaljem e-mail, ili sms nego chatati s njime na MSN-u...

Bookmarks