Zahvaljujem Šljaki na poslanom programu, usput rečeno ne mogu se spojiti ali to je vjerojatno do postavki. Nisam uspio naći nikakav komentar na to koliko novčića papa korištenje eMSN-a. Ima li itko saznanja koliko košta uporaba?
Zahvaljujem Šljaki na poslanom programu, usput rečeno ne mogu se spojiti ali to je vjerojatno do postavki. Nisam uspio naći nikakav komentar na to koliko novčića papa korištenje eMSN-a. Ima li itko saznanja koliko košta uporaba?
Novčići će ti brzo biti popapani... Ja sam koristio neki prog za to na S60 Symbianu pa mi je samo za NEUSPJEŠNOIzvorno postao DadusPraskus
spajanje pojeo 2-3kn. Ali zašto ne probate drugu soluciju? WAP i wap.e-messenger.net . Ja se nekad tako spojim da vidim koga ima online, ne troši puno, ali nisam ga probavao za slanje poruka i tako... Za neku priručnu soluciju meni je to bolje nego da se još naviknem na MSN na mobu, a imam ga free tu kod kuće... Uglavnom, tko hoće neka proba wap.e-messenger.net. Imate i web verziju www.e-messenger.net za sve one koji nisu znali.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ruku na srce, očekivao sam da je skupo i nisam baš ni imao namjeru koristiti svakodnevno. Ali dobro je znati![]()
A čuj... Kakva ti korist od MSN-a na mobu uopće... Teško ćeš i pisati poruke brzinom kojom sad pišeš na kompu... Ajde da imaš nešto sa qwerty tipkovnicom pa onda još nekako... Meni dojadi SMS-ove pisati, a zamisli chatati s nekim na MSN-u tko je za kompom... Ja samo odem na ovaj wap.e-messenger.net da vidim je li tko online koga trebam i ništa više... Nije praktično, a ni jeftino baš spajati se na MSN preko moba...Izvorno postao DadusPraskus
![]()
Dobro dođe kad nisi blizu kompa ni interneta.![]()
Je, dobro dođe, ali mislim da ti ne treba neka posebna aplikacija kad za nuždu imaš onaj wap e-messenger... Stvar je u tome da meni stavljanje Java MSN-a na mob ostavlja dojam kao da ga planiraš svaki dan koristiti... Ja sam imao Agile Messenger na 7610 punih 10 minuta! LOL Taman dok sam se spojio, pogledao razliku u saldu i uninstalirao ga...Izvorno postao domy_os
To troši kao ludo i stvarno se koristi samo u nuždi... Radije nekom koga trebam pošaljem e-mail, ili sms nego chatati s njime na MSN-u...
I Icq i Msn troše puno ako se samo spojite, pogledate koga ima i odspojite se. Promet koji ste napravili nije veći od 1 KB, a operator vam naplati 10 KB Napravite tako par puta i ostali ste bez par kuna, a da niste poslali možda ni 3 poruke.
Bit je u tome, da kad se spojite, ostanete spojeni i pošaljete čim više poruka unutar jednog spajanja.
Za ilustraciju, chat sa lili na msn s mobitela od otprilike nekih 50-tak poruka, ako računamo i dolazne jer se i njihov promet naplaćuje koštao me 4 i pol kune. Izračunajte sami koliko bi koštalo 50 SMS-a
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks