e da, vama kojima radi, na kojoj ste mreži (t-mobile, vip, tele 2...)
e da, vama kojima radi, na kojoj ste mreži (t-mobile, vip, tele 2...)
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 04-06-2006 u 20:10
ja sam žensko. Inače, vip sam. P.S. Na mobu imam ICQ, MSN, Operu Mini, i pretvorila sam si glupi mob u izobilje igara i internet, jedino imam problem. pitanje za one koji imaju operu i uživaju u njenim čarima: zašto si ja ne mogu mjenjat skinove? ima tam na tools svih opcija osim onih change skin.
preporučam, ako niste zadovoljni mobom, da si intalirate par igara, operu, msn i icq (po želji), i imate pocket pc![]()
Skin se može mijenjati samo u Advanced verziji Opere...Ako ti Java podržava MIDP 2.0 specifikaciju onda instaliraj Advanced verziju. Ako ti opera neće raditi vratiš se na Basic verziju.
A tek ako imate Motorolu. Preporodite se koliko ima aplikacija za igranje. Od MP3 playera (iTunes, Winamp, Digital Player...), Opere Mini, Instant Messengera i gomile eye-candyja...
Što se tiče Instant Messengera...ako vaš mobitel ima ugrađeni IM klijent (odete na Gsmarenu i pogledate ima li u opisu vašeg mobitela ona Instant Messenger stavka), i njega možete iskoristiti. I funkcionalniji je od većine drugih. Jedina stvar jest da treba IMPS server. Tri najpoznatija su Yamigo (koji se više ne održava), SmartVAS i ChatNu.dk. U svakom slučaju probati ako vaš mobitel podržava...
Yamigo - www.yamigo.com
SmartVAS - www.smartvas.com
ChatNu.dk - chatnu.dk
Eto na mojoj Nokiji 6280 (koja nije smartphone), ovaj zadnji jako fino funkcionira...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
pogledo malo po getjar stranici, ima par programa i icq i msn (2 u jednom), al su trial. Ima di kakav free ili crackani?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vjerovo il ne, nema, bar ja nisam našao, a nema šta nisam prevrnuo...
a jeste li probali dotsis![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ma je, i dotsis i iphone, al ne trebam sisove, neg jaroveIzvorno postao sipe
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Slazem se sa tobom, imam glupi c72 i otkad sam si instalirao irc, operu i mail klijent postao sam ovisan o njemu i postao mi je odjednom dobar mob. a sto se tice opere imas change skin a ak nemas skini verziju sa wap.demaksi.comIzvorno postao Baby_Blue
Kaj vi idete na net sa mobom!Jel vi znate kolko to ždere para!!!Aj recite molim vas ko Boga!Sve najbolje aplikacije za k750!!!PLIZZZZZZZZ!!!!I kaj na msn mogu sa moba kao sa kompa i plaćam 4 i po kune po otprilike 50 poruka!!!<Daj recite!!!
Ja nemam više MSN i iICQ, imam samo operu na novom jučerašnjem V3, tako da trošim pare za igrice, a ovo ne treba.
ajd jel tko u mogučnosti da mi pošalje msn za mob..
imam ebuddy messenger ali je beta pa ne radi više..jel ima tko šta crackirano??
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks