Ovo mi je drago čut napokon neki symbian sa solidnom baterijom.Izvorno postao marko6630
Ovo mi je drago čut napokon neki symbian sa solidnom baterijom.Izvorno postao marko6630
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Kakvo je stanje sa mp3cama?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vidiš, to nisam ni isprobaoIzvorno postao rospaya
Sad imam iPOd, pa mi to nije toliko bitno. Isprobat ću pa javim!
Testis unnus, testis nullus!
Svaka čast na detaljnoj recenziji.
Zanima me reprodukcija mp3 i tvoja konačna ocjena vijeka trajanja baterije, od punjenja do punjenja.
Mogu ti kazati da si me zainteresirao s ovom E61. Izgleda jako dobar omjer uloženo-dobiveno!![]()
Daj mi samo reci gdje drzis mobitel. U dzepu ili u nekoj torbici? Zanima me jel jako smeta njegova sirina u dzepu?
I btw svaka cast na recenziji![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Izvorno postao xianfu
A gle, meni njegova širina ne predstavlja nikakav problem. I nosim ga u prednjem džepu od traperica.
Testis unnus, testis nullus!
To me je i zanimalo, tako i ja nosim sve mobitele. ove torbice su mi lame. imao sam Treo600 i bio je OK sto se tice sirine, ali je bio debel do jaja.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Da... Obzirom koliki je display u pitanju, totalno mi je čudno kako taj uređaj troši bateriju tako sporo u usporedbi sa klasičnim symbian uređajima... Znam da je ova baterija veća i jača, ali velim, tu je taj display koji bi ju trebao posisati... Fino...![]()
Bookmarks