Vidiš, to nisam ni isprobaoIzvorno postao rospaya
Sad imam iPOd, pa mi to nije toliko bitno. Isprobat ću pa javim!
Da... Obzirom koliki je display u pitanju, totalno mi je čudno kako taj uređaj troši bateriju tako sporo u usporedbi sa klasičnim symbian uređajima... Znam da je ova baterija veća i jača, ali velim, tu je taj display koji bi ju trebao posisati... Fino...![]()
Vidiš, to nisam ni isprobaoIzvorno postao rospaya
Sad imam iPOd, pa mi to nije toliko bitno. Isprobat ću pa javim!
Testis unnus, testis nullus!
Svaka čast na detaljnoj recenziji.
Zanima me reprodukcija mp3 i tvoja konačna ocjena vijeka trajanja baterije, od punjenja do punjenja.
Mogu ti kazati da si me zainteresirao s ovom E61. Izgleda jako dobar omjer uloženo-dobiveno!![]()
Daj mi samo reci gdje drzis mobitel. U dzepu ili u nekoj torbici? Zanima me jel jako smeta njegova sirina u dzepu?
I btw svaka cast na recenziji![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Izvorno postao xianfu
A gle, meni njegova širina ne predstavlja nikakav problem. I nosim ga u prednjem džepu od traperica.
To me je i zanimalo, tako i ja nosim sve mobitele. ove torbice su mi lame. imao sam Treo600 i bio je OK sto se tice sirine, ali je bio debel do jaja.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Što se mp3 reprodukcije tiče;
Prva loša stvar (koja, doduše, sa tim nema direktne veze) se slušalice koje dolaze s mobitelom. To je u biti samo handsfree, sa slušalicom samo za jedno uho.
Nevjerojatno je koliko je vanjski zvučnik jak. Slušanje mp3ca preko vanjskog zvučnika je stvarno ugodno i iskoristivo. Sam 'Music player' ima equaliser, sa 6 preseta, što dosta dobro funkcionira. Kvaliteta zvuka sa slušalicama je dobra, bolja nego na 6630/6680, ali kako sad imam doma ipod, ipak kužim da E61 kaska za pravim mp3 playerima.
Ali, kako E61 koristi miniSD kartice, te je 1GB karticu moguće nabaviti za 300kn, a 2GB za 600, mobitel se bez problema može koristit kao mp3 player, pogotovo ako se uzme u obzir iznimno jaka baterija. Kako sam mp3 na mobitelu slušao samo nekih pola sata, ne mogu procijeniti koliko traje baterija sa slušanjem, al ovo mi je treći dan od zadnjeg punjenja, a baterija je izgubila tek 2 crtice (jučer sam mob. prebacio na GSM mod).
Zadnji uredio marko6630 : 06-06-2006 u 17:57
mob me sve vise i vise oduseljava!
I meneIzvorno postao sonyck
![]()
Jucer sam odlucio da cu uzeti Qteka, no sad me kopka..
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...moram priznati da se i meni dosta dojmi ovaj mob....![]()
...manje je više...
Nisam uspeo videti konektor na telefonu. Pitanje je, mogu li se spojiti neke od postojecih NOKIA slusalica (HDS-3 i sl.) ili mozda ima standardan 3.5 mm stereo izlaz?
Nema 3.5 mm konektor, samo popport slušalice.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s.../Nokia/E61/1/7
evo par slika iz ruke
ima li puno bugova?
Imam ju tjedan dana, a još ni se nije resetirala, niti sam imao problema sa nekakvim bugovima. Ovaj Symbian 3rd Edition je, čini se, dosta stabilan.Izvorno postao mmiillee
Stabilan je na tvojoj E61, dok na N80 misli da je kaskader. Očito je da su razvojni timovi odvojeni i da međusobno ne komuniciraju. Malo neozbiljno za firmu tipa Nokia.Izvorno postao marko6630
Marko, koliko drži baterija od punjenja do punjenja?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Oko tri dana, sa dosta wlan surfanja i bez 3G mreže.
Bookmarks