po meni je bolji lobox od nana jer ima vanjske zvučnike i 2 ulaza za sluške to me oduševilo a ne moraš se mučit onim mutavim itunesom
wtf? daj ne bubaj...Izvorno postao Baby_Blue
nego, taj lobox ti ima li.ion bateriju, dakle punjenje na punjac->a to ne zelis je tako?
po meni je bolji lobox od nana jer ima vanjske zvučnike i 2 ulaza za sluške to me oduševilo a ne moraš se mučit onim mutavim itunesom
kad tata placa onda je to puno,a i jos ako mi ga ko ukrade ili ga razbijem,onda je puno...
tić,hehe![]()
![]()
imao sam i lobox i nano u rukama i odlučio sam za lobox kao prvi razlog to što je manji od nana,al ša se može je i malo teži,al to ti je moja 1.preporuka...kome je namijenjen ovaj smijeh
ma igl-u,mislim da ce on to razumijet...Izvorno postao duje91
misli na avatar,ne skrecite u off.
ne razumen!
nego, neznam dal geldas kvalitetu ili kapacitet, ali moja preporuka do te love koju zelis potrosit je CREATIVE...ovaj lobox nekako![]()
ja sam i dalje za player koji si navela na samom početku-sandisk, pogledaj recenzije istog malo po netu pa donesi odluku...tek izašo model da ne zaostaješ u trendu
ako si na adslu pogledaj ovaj video review:http://reviews.cnet.com/SanDisk_Sans...-31787398.html
eto da javim sta sam nakraju kupila....uzela ja u Hgspotu Sandisk Sansa c140 od 1 GB...super sam zadovoljna s njim,cak se i slikice vide na njemu....super se cuje i s slusalicama koje sam dobila,i cak mi ne ispadaju iz uha s obzirom na to da imam jako male usi....
i super je kod prebacivanja pjesama ti ne treba nikakav program,nego samo kad ukopcas usb onda otvoris folder i trpas....jedino ti treba programcic za slike prebacit unutra....
sve mi je super,osim sto je po mom ukusu malo debel,jer sam imala prije creative muvo n200 koji je tanji,ocaj sad mi j2.5cm....a eto,sve u svemu super zadovoljna...![]()
![]()
![]()
![]()
"trpat" mozes i na creative-ov player, tako ja radim bez ikakvog instaliravanja originalnog software-a...i sve radi!
cestitam na kupnji!
![]()
Izvorno postao igl
trpala sam i ja na creative-a,pa mi stalno crkavalo,ah ma nemam ja srece s mp3 playerima...pih...
![]()
![]()
Hello ekipa imam taj lobox-ov mp4 tj. dobio sam ga od frenda.... da li uz njega dodje neki cd ili nesto jer mi se software po**** i sada ga nemogu upaliti stalno mi stoji pjescani sat daj ako mozete pomozite da mi kazete kako ili ako imate cd da mi njegove drivere posaljete molim vas...
unaprijed hvala
daniel
daniel_kascel@hotmail.com
Malo mi je nelogično izabrati između Loboxa i iPoda baš Lobox...al dobro, stvar ukusaIzvorno postao duje91
Inače, vidio sam ovaj SanDisk uživo i mogu reći da mi je djeluje ćisto OK![]()
Bom Chicka WahWah
heh, ja da sam na tvom mjestu, ja bih svakako uzeo SanDisk, tek poslje njega bih razmislio o sony-u..
za sandisk ti kazem jer ga ima moj frend ima, i jakoo je zadovoljan...
Lineage 2 user
Bookmarks